به گزارش ایسنا مهندس باقری امروز در افتتاحیه چهارمین دوره نانواستارتاپ که به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به سابقه تاسیس ستاد توسعه فناوری نانو، افزود: آموزش، توسعه فناوری، توسعه بازار و محصول از جمله اقدامات این ستاد است.
وی یکی از اقدامات این ستاد را توسعه فناوری دانست و اظهار کرد: در این راستا برگزاری رویداد نانو استارتاپ در دستور کار این ستاد قرار گرفت. رویکرد اولین دوره این رویداد که در سال ۱۳۹۶ برگزار شد، شناسایی دانشجویان مستعد برای راهیابی به المپیاد بین المللی نانو فناوری بوده است، ولی این رویکرد در دومین دوره از رویکرد رقابتی به رویکرد حمایتی تغییر یافت.
باقری، شناسایی تیمهای مستعد برای توسعه فناوری در حوزه نانو را از اهداف نانو استارتاپ نام برد و یادآور شد: در سه دوره گذشته برترین تیمهای مسابقه ملی فناوری نانو وارد این برنامه شدند و در طول بازه زمانی یک ساله موفق به توسعه نمونه یا محصول اولیه خود شدهاند.
دبیر گروه ترویج ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به شرایط برگزاری چهارمین دوره از برنامه نانو استارتاپ، توضیح داد: در دوره چهارم این برنامه بهدلیل شیوع ویروس کرونا و لغو دهمین مسابقه ملی فناوری نانو، ارزیابی علمی و کارآفرینی بهصورت غیرحضوری و از طریق سایت آموزش فناوری نانو و بنیاد آموزش فناوری نانو انجام شد.
وی ارائه آموزش، مشاورههای فنی و مهندسی، ایجاد ارتباط با صنایع، اعطای تسهیلاتی چون خرید مواد اولیه، آنالیز آزمایشگاهی، استقرار در آزمایشگاه، شرکت در نمایشگاهها و ساخت نمونه اولیه را از جمله خدمات اعطا شده به تیمهای برگزیده در هر مرحله عنوان کرد.
باقری در خصوص میزان مالکیت معنوی ستاد از طرحهای مورد حمایت در این رویداد، یادآور شد: برنامه نانو استارتاپ هیچ گونه حق مادی در طرحهای تیمهای شرکت کننده در برنامه ندارد و کلیه حقوق مادی طرح متعلق به تیمها است، ولی این برنامه این حق را برای خود قائل است که در صورت صلاحدید خود، طرحهای تیمهای شرکت کننده را به عنوان طرح برگزیده در کمپینها، وب سایت، بروشور و سایر فعالیتهای تبلیغاتی و ترویجی خود معرفی کند.
وی تاکید کرد: تیمهای شرکت کننده در این رویداد موظف هستند در ازای دریافت تسهیلات نقدی از نانو استارتاپ، طرح خود را مطابق با نظر کمیته راهبری توسعه دهند و به دبیرخانه گزارش مالی شفاف و مشخص از هزینه کرد را ارائه دهند.
انتهای پیام