محمدرضا رجبی مقدم در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: به دلیل کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی شهروندان مجبورند برای پیگیری و یا تکمیل درمان به مرکز استان مراجعه کنند که یکی از مهمترین این کمبودها، دستگاه سی.تی.اسکن است.
وی ادامه داد: دستگاه سی.تی.اسکن از یک ماه قبل و با پیگیریهای استاندار و نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی توسط دانشگاه علوم پزشکی برای بیمارستان لقمان حکیم سرخس خریداری شده است اما امکان نصب دستگاه در قست فعلی بیمارستان فراهم نبود و مجبور شدیم برای این منظور از فضای نیمه کاره قبلی بیمارستان استفاده کنیم که کار در این قسمت شروع شده و ادامه دارد.
رجبی مقدم خاطر نشان کرد: طبق پیشبینیهای انجام شده قرار است این فضا ظرف ۴۵ روز آینده آماده شود که با نصب و راه اندازی این دستگاه، قطعا مراجعات شهروندان به مرکز استان کمتر شده و علاوه بر صرفهجویی در وقت و هزینه، از مخاطراتی که این رفت و آمدها به همراه دارد نیز کاسته خواهد شد.
پیش از این فرماندار سرخس به ایسنا گفته بود: یکی از مهمترین دلایل مراجعه شهروندان به فرمانداری سرخس برای صدور مجوز تردد در روزهای منع تردد بین شهری، مربوط به بیماران مبتلا به کرونا بود که مجبور بودند به دلیل نبود دستگاه سی.تی.اسکن در شهرستان سرخس، برای انجام آن به مرکز استان مراجعه کنند.
رجبی مقدم بیان کرد: در شهرستان سرخس متخصصان زیادی در رشتههای مختلف داریم ولی متاسفانه به دلیل اینکه فضا، امکانات و تجهیزات تشخیصی و بالینی کاملی نداریم، متخصصان قادر نیستند درست خدمتدهی داشته باشند و شهروندان مجبورند برای انجام برخی از آزمایشها و به خصوص سی.تی.اسکن به مرکز استان مراجعه کنند.
بیمارستان سرخس پروژه نیمهکارهای که با دو سوم ظرفیت به بهرهبرداری رسید
فرماندار سرخس در ادامه گفت: بیمارستان سرخس یک پروژه نیمه کاره است و این بیمارستان حدود ۲۰ سال پیش برای ۹۶ تخت خواب طراحی شده بود که دو سوم آن یعنی ۶۴ تخت خواب تا اوایل سال ۸۴ ساخته شده و به بهرهبرداری رسید و یک سوم آن که بخش تصویربرداری، آی.سی.یو و... نیز در آن واقع شده است در وضعیت نازککاری رها و ردیف بودجه ملی آن هم حذف شد.
وی تصریح کرد: قرار است از فضای یک سوم باقیمانده که حدود ۳ هزار و ۸۵۰ متر است، علاوه بر ۳۲ تخت باقی مانده، برای اهداف تصویربرداری، سی.تی.اسکن، آزمایشگاه، سونوگرافی و... استفاده شود که کار بر روی این پروژه در حال انجام است و امیدواریم که این پروژه نیمهتمام که ۱۵ سال طول کشیده است هر چه سریع تر به اتمام برسد.
رجبی مقدم افزود: برای تکمیل بخش جدید بیمارستان که شامل ۳۲ تخت و بخشهای مربوط به تصویربرداری و آزمایشگاه و... است چیزی حدود ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در سفر اخیر استاندار خراسان رضوی به شهرستان سرخس و طبق توافقاتی که انجام شده میزان ۵۰ درصد این هزینهها را آستان قدس متقبل شده است و ۵۰ درصد دیگر را هم وزارت بهداشت قول مساعدت داده است.
فرماندار سرخس گفت: کاری که الان در حال انجام است یک کار جهادی است و امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات بتوانیم این بخش جدید را تا سال آینده به بهرهیرداری کامل برسانیم.
انتهای پیام