علینقی ضیایی در گفتوگو با ایسنا در خصوص کاهش کیفیت آب در حوزه آبخوان دشت مشهد اظهار کرد: در حال حاضر آبخوان دشت مشهد به سمت شور شدن پیش میرود. حتی اگر با کاهش سطح سفره آب مواجه نشویم با کاهش کیفیت آن مواجه هستیم. اگر با همین شیب کاهش کیفیت آب به پیش برویم شاید به حدی برسیم که این آب دیگر به صورت غیر شرب هم قابل استفاده نبوده و در بخش کشاورزی نیز با محدودیت استفاده مواجه باشیم.
عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی خاطر نشان کرد: شوری آبها در حال افزایش است و این آسیب بسیار جدی در آینده خواهد بود. کاهش کیفیت آب خطر به مراتب بیشتری از کاهش کمیت آب در بر خواهد داشت.
ادامه این گفتوگو را در ویدئو ذیل مشاهده کنید؛
انتهای پیام