محسن اردکانی فاضلاب را طلای سیاه خواند و گفت: اکنون در دنیا از فاضلاب به عنوان پایدارترین منبع آب نام برده می شود.
وی افزود: فاضلاب مخرب صد درصدی محیط زیست بود که با اجرای فرایندی بر آن، این تهدید به فرصتی برای محیط زیست تبدیل شد.
مشاور مدیرعامل شرکت آبفای شیراز افزود: عقب ماندگی در بخش اجرای فاضلاب با تلاش ها و تصمیم های بزرگ در چند سال اخیر و اجرای طرح های مربوطه در حال جبران است.
مدیرکل دیوان محاسبات استان فارس نیز با ابراز خرسندی از اجرای این پروژه مهم زیست محیطی، گفت: اجرای این پروژه با زحمات زیاد توام بوده وچند بار به دلیل مشکلات ناشی از تحریم ها با وقفه مواجه شد.
ساسان مبینی افزود: ساخت این تصفیه خانه در فاز اول اجرای آن حدود ۶۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده که با اجرای کامل این پروژه در کنار تصفیه خانه فاضلاب شماره ۱ تمام مردم شیراز تحت پوشش خدمات فاضلاب قرار می گیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از آبفای شیراز،وی افزود: در کنار تصفیه خانه فاضلاب شماره ۱ شیراز، تصفیه خانه شماره۲ و نیز تصفیه خانه فاضلاب شرق صدرا، در آینده نزدیک اتفاقات خوبی در بخش فاضلاب برای مردم شیراز رخ داده و نرخ بهره مندی مردم شیراز از خدمات فاضلاب رشد چشمگیری خواهد داشت.
مبینی با اشاره به تکنولوژی پیشرفته در ساخت تصفیه خانه فاصلاب شماره ۲ شیراز گفت:با تکنولوژی به کار گرفته شده در این تصفیه خانه فاضلاب علاوه بر آب، برق نیز تولید می کند.
رئیس هئیت مدیره و مدیر عامل آبفا شیراز نیز در این بازدید از واگذاری پساب تصفیه خانه فاضلاب خبر داد.
بهمن بهروزی در خصوص منابع تامین آب شرب شیراز، گفت: سد درود زن و ۲۰۷ حلقه چاه منابع تامین آب کلانشهر شیراز را تشکیل می دهند.
بهروزی خاطرنشان کرد: نسبت تامین آب از سد درودزن و چاههای آب، حدود ۳۰ به ۷۰ بوده که با ورود خط دوم درودزن این نسبت به پنجاه، پنجاه می رسد.
وی گفت: با افزایش جمعیت تقاضای مصرف آب سالانه بیشتر می شود و آبفا شیراز مطالعات تامین آب از منابع جدید را در دستور کار قرارداده است.
بهروزی در بخش دیگری از سخنان خود به کیفیت آب شرب شیراز اشاره و اضافه کرد: دانشگاه پزشکی شیراز ناظر بر کیفیت آب شرب شیراز و ۱۴۰ روستای الحاقی به شرکت است.
مدیرعامل آبفای شیراز گفت: با اجرای رینگ آبرسانی که بخشی از آن امسال و بخش دیگر آن در سال آینده انجام می شود کیفیت آب در تمام کلانشهر شیراز یکسان خواهد شد.
انتهای پیام