تولید ۱۷۰۰ کیلو زعفران در کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: امسال ۱۷۰۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید شد.

 نوربخش حاتمی سطح زیر کشت زعفران استان را ۴۲۲ هکتار اعلام کرد و گفت: ۱۲۰هکتار از این سطح امسال به سطوح زعفران استان کرمانشاه افزوده شده و تولید عمده زعفران استان مربوط به ۳۰۲هکتاری است که از قبل داشتیم.

حاتمی متوسط عملکرد زعفران استان را چهار کیلوگرم در هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: امسال ۱۷۰۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید شد.

وی در ادامه با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان بجز قصرشیرین و سرپلذهاب زعفران کاشت شده، گفت: بیشترین سطح زعفران را در شهرستانهای کرمانشاه، دالاهو و هرسین داریم.

وی سپس به سازگاری زعفران با شرایط اقلیمی و آب و هوایی استان اشاره و اظهار کرد: کرمانشاه از گذشته های دور خواستگاه کشت زعفران بوده و امروزه نیز زعفران تولیدی کرمانشاه از مرغوبیت و کیفیت بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به پنج واحد فعال بسته بندی زعفران در استان افزود: با وجود این ظرفیت ها توسعه کشت زعفران در برنامه سازمان و در اولویت قرار گرفته، به طوری که سال آینده نیز در سطح ۱۰۰هکتار توسعه کشت این محصول دیده شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99101007777
  • خبرنگار :