ابهری‌ها ۸۰ درصد کشمش زنجان را تولید می‌کنند

مدیر جهاد کشاورزی ابهر گفت: امسال ۸۰ درصد کشمش استان زنجان در ابهر تولید شد.

حسن مولایی صبح امروز (۸ دی‌ماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش تولید انگور در این شهرستان نسبت به سال قبل، اظهار کرد: امسال ۱۲۰ هزار تن انواع ارقام انگور در ابهر تولید شد که تولید این محصول در سال قبل ۸۴ هزار تن بوده است.

وی با بیان اینکه شهرستان ابهر رتبه اول استان در تولید انگور، کشمش و سایر فرآورده‌های این محصول را دارد، تصریح کرد: امسال ۷۰ درصد از انگور تولید شده شهرستان به تولید کشمش اختصاص یافت که حاصل آن، تولید ۲۴ هزار تن کشمش تیزابی بوده و نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ابهر با اشاره به اینکه کل میزان کشمش تولید شده در استان ۳۰ هزار تن بوده است، اظهار کرد: ۸۰ درصد از کشمش تولیدی استان در شهرستان ابهر محقق شده است.

وی با اشاره به وجود ۶ مرکز خرید و کارخانه فرآوری، سورت‌بندی و بسته‌بندی کشمش در شهرستان ابهر، یادآور شد: با وجود ظرفیت ۲۵ هزار تنی کارخانه‌های صنایع تبدیلی این محصول در ابهر، به دلیل فعالیت نکردن کارخانه‌ها با ظرفیت کامل باز هم نیاز به توجه سرمایه‌گذاران در این بخش وجود دارد.

مولایی تاکید کرد: امسال بیشترین میزان خرید کشمش تیزابی کشاورزان توسط کارخانه‌ها با قیمت هر کیلوگرم ۲۱ و ۲۲ هزار تومان انجام شد که در ادامه به دلیل نوسانات این قیمت تا حدی کاهش یافته است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99100805498
  • خبرنگار : 50163