به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان بوشهر، سیده الهام مختاری با اشاره به روند پیشرفت کار از آغاز تا امروز عنوان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی از شهریور سال ۹۹ و با تشکیل جلسه معارفه و معرفی طرح در استانداری و همچنین شورای اشتغال آغاز شد.
وی افزود: اقدامات انجام شده برای متقاضیان آماده کردن بستر و اطلاع رسانی عمومی طرح، تشکیل کارگروه تخصصی مرتبط با دبیرخانه استانی طرح، تشکیل شورای علمی طرح در استان، تشکیل جلسات علمی و راهبردی استانی، برگزاری جلسات با کارفرما و ناظر استانی، برگزاری جلسات با پیشرانان ملی و استانی جهت توجیه طرح، شناسایی مزیتها، آغاز مرحله ارزیابی و اطلاع رسانی اولیه به متقاضیان، ایجاد بستر توجیهی طرح برای متقاضیان، مشاوره متقاضیان و آغاز تماس تلفنی با متقاضیان طرح جهت راستیآزمایی، جلسه با دستگاه ای اجرایی مرتبط با طرح و معرفی طرح در کارگروه اشتغال استان در حضور مقامات و مدیران استانی است.
این کارشناس اظهار کرد: تاکنون در سطح استان بوشهر ۱۶۱۱ نفر متقاضی ثبتنام کرده اند که از این تعداد با ۸۳۱ نفر تماس تلفنی جهت راستیآزمایی و همچنین مشاوره و شناسایی متقاضیان انجام شده و در این راستا تقریباً نیمی از متقاضیان راستیآزمایی شدهاند.
دبیر طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر با اشاره به فعالیتهای انجام شده گفت: تشکیل شورای علمی طرح در استان و برگزاری جلسات آن، برگزاری جلسات با کارفرما و ناظر استانی، برگزاری جلسات با پیشرانان ملی و استانی، انعقاد تفاهمنامه با پیشرانان، شناسایی مزیتها، شناسایی و دستهبندی جامعه هدف طرح، آغاز مرحله ارزیابی و اطلاع رسانی اولیه به متقاضیان بوده است.
مختاری خاطرنشان کرد: فاز یک مطالعات و بررسی شرایط استان به لحاظ فرهنگی و وضعیت اشتغال بوده که در این فاز نشست های تخصصی نمایندگان جهاد دانشگاهی در شهرستان های دهگانه استان بوشهر، با فرمانداریها و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با طرح مانند اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد و بهزیستی برگزار شده است.
وی توضیح داد: شروع فاز ۲ اجرای طرح شامل برنامه ریزی برای متقاضیان، تایید مکان آموزش، تهیه مواد اولیه جهت آموزش و اجرا، آموزش متقاضیان در رشته شغلهای مورد نظر و مهمتر از همه بحث اتصال افراد به بازار که پس از توانمندسازی اجرا می شود.
به گفتهی دبیر طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر در فاز شناسایی مزیتها در استان بوشهر رسته مشاغلی شامل حصیربافی، تولید پوشاک، گبه و گلیم بافی، بسته بندی خرما، خشک و کردن بسته بندی سبزی، ترشی جات، شیرینی پزی احصاء و دستهبندی گردید.
گفتنی است این طرح در مدت سه سال اجرا میشود که تمامی مراحل با حساسیت توسط کارشناسان و اعضای ستاد و دبیرخانه طرح توسعه ملی مشاغل خانگی مستقر در جهاد دانشگاهی استان بوشهر پیگیری و اجرا می شود.
انتهای پیام