به گزارش ایسنا دکتر غلامرضا غفاری در آیین پایانی سومین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی)، افزود: بی گمان بخش نخبگانی در درجه اول خود را در نهاد دانشگاه و اجتماع علمی تعریف میکند؛ نهادی که بیش از هر بخش دیگری نیاز به کسب اقتدار محتاج به استفاده از این اقتدار است.
وی جشنواره زن و علم را رخدادی ملی دانست و ادامه داد: این جشنواره میکوشد با معرفی زنانی که صاحب دستاوردهای علمی هستند، ظرفیتها، توانمندیها و استعدادهای آنها را در حوزههای علمی، فرهنگی، اجتماعی و فناوری که موجب غرور ملی است در معرض دید جامعه قرار دهد.
غفاری، خاطر نشان کرد: این امر موجب خواهد شدکه اذهان نسل جوان را متوجه الگوهای موفقی کنند که با سختکوشی توانستهاند مراتب عالی علمی را کسب و در مجموعه و منظومه علمی جایگاه ممتازی را کسب کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به سابقه برگزاری این جشواره با تاکید بر اینکه اولین دوره آن در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ جایزه مریم میرزاخانی در کتابخانه ملی اعطا شد، خاطر نشان کرد: دور دوم این جشنواره در چارچوب تفاهم نامهای که میان وزارت علوم و معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به امضا رسید در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در دانشگاه تهران برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه سومین دوره جشنواره زن و علم نیز ذیل این تفاهم نامه برگزار شد و اعطای جایزه مریم میرزاخانه استمرار یافته است، یادآر شد: مقایسه برگزاری این ۳ دوره جایزه نشان از رشد قابا توجه مشارکت زنان فرهیخته در برگزاری این رویداد ملی هستیم.
به گفته معاون وزیر علوم برگزیدگان به ویژه در دورههای دوم و سوم این جشنواره از میان زنان فرهیخته است که دستاوردهای خود را در این جشنواره به ثبت رساندند.
غفاری، برگزیدگان این جشنواره را بر اساس ضوابط تدوین شده در شورای سیاستگذاری دانست و اظهار کرد: از طریق سامانهای که برای این جشنواره راه اندازی شده است از زنان فرهیخته دعوت شد و به رغم محدودیتی که سال جاری به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده است، حضور بانوان در این رویداد نسبت به سالهای قبل ۶۷ درصد رشد داشته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه در سومین دوره جشنواره ۶۱۹ نفر از زنان فرهیخته آثار خود را در سامانه بارگذاری کردند، ادامه داد: پس از طی فرآیند داروی برگزیدگان از گروههای مختلف انتخاب و معرفی شدند.
انتهای پیام