درخواست از پارلمان تونس برای جرم تلقی کردن عادی سازی روابط با تل آویو

اتحادیه مشاعل تونس به دولت این کشور در خصوص برداشتن هر قدمی در مسیر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هشدار داد و از پارلمان این کشور نیز خواست این مساله را جرم تلقی کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عربی۲۱، اتحادیه مشاغل تونس در بیانیه‌ای که آن را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد، به دولت این کشور در خصوص برداشتن هر قدمی در مسیر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هشدار داد و تاکید کرد: اعضای اتحادیه، احزاب ملی و تمامی مردم تونس با هر گونه تلاش برای کشاندن کشور به باتلاق عادی‌سازی مقابله خواهند کرد.

این اتحادیه در ادامه ضمن تاکید بر مخالفت خود با هر گونه ارتباطی با رژیم صهیونیستی به هر بهانه‌ای اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، آکادمیک و یا دیگر موضوعات، از پارلمان تونس نیز خواست طرح ویژه‌ای برای تدوین قانون جرم بودن عادی‌سازی را تصویب کند.

همچنین اتحادیه مشاغل تونس تاکید کرد: توجیهاتی در رابطه با سرمایه‌گذاری، گردشگری و حمایت مالی (برای عادی‌سازی) که از سوی برخی مطرح می‌شوند، تنها توهماتی هستند که طرفداران عادی‌سازی برای تضمین منافع خود با رژیم صهیونیستی و کشورهای همسو با آن ایجاد می‌کنند و جز گسترش فقر، سوء استفاده و غارت منابع تونس هرگز چیزی نصیب زنان و مردان تونسی نخواهد شد.

در ادامه بیانیه یاد شده ضمن تاکید بر اینکه خصومت با صهیونیسم به هیچ وجه به معنای خصومت با یهودیت نیست، آمده است: عملیات تروریستی که گروهک‌های موساد در کشور ما برای ترور ابو جهاد خلیل، ابو ایاد صلاح خلف و محمد الزواری انجام دادند، هرگز از حافظه تونس پاک نخواهد شد.

همچنین این اتحادیه تاکید کرد که هشدارش نسبت به مساله عادی‌سازی بر اساس خبرهایی از برخی اقدامات پشت پرده و دیدارهای غیر علنی است که به تازگی با نظارت فرانسه و آمریکا برای تشویق تونس به عادی‌سازی و تغییر موضعگیری‌های ملی و سیاست‌های بین‌المللی و عربی آن در مقابل رشوه‌هایی به شکل برخی تشویق‌ها و کمک‌ها انجام شدند اما در اینجا بر موضعگیری‌های تونس در حمایت از حقوق فلسطین و مخالفت با رژیم غاصب صهیونیستی و محکومیت همیشگی کشتارهای این رژیم در حق فلسطینی‌های بی‌دفاع و تجاوز به اراضی، مقدسات و میزاث تاریخی و فرهنگی آنها تاکید می‌کنیم.

انور الغربی، مشاور پیشین رئیس جمهور تونس در مسایل بین‌الملل تاکید کرد: هر گونه تعرض به حق فلسطینی‌ها به منزله تعرض مستقیم به مردم تونس است.

الغربی با اشاره به اینکه چنین اقدامی باید موافقت پارلمان را به دست آورد، گفت: این امر هرگز ممکن نیست حال اختلاف‌نظرها و کشمکش‌ها میان فراکسیون‌های پارلمانی چه در پارلمان فعلی چه در پارلمان بعدی هر چه می‌خواهند باشند زیرا ممکن نیست نسل فعلی و آنهایی که رای می‌دهند، با طرح‌هایی برای نابودی حقوق فلسطینی‌ها موافقت کنند.

پیشتر برخی رسانه‌های آمریکایی به نقل از برخی افراد نزدیک به توافق‌های عادی‌سازی اعلام کرده بودند که تونس جزء کشورهای کاندید برای پیوستن به روند عادی‌سازی است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99100302190
  • خبرنگار : 71496