نماینده همدان:

حق آلایندگی دریافتی از نیروگاه مفتح کجا رفته؟

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: از نیروگاه مفتح کبودراهنگ که موجب آلودگی فامنین است، حق آلایندگی گرفته شده و ما پیگیری کردیم که این پول کجا رفته چراکه حق مردم آن منطقه است اما هنوز نهادی به ما جواب نداده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین فلاحی شنبه ۲۹ آذرماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه از عملکرد خودم در مجلس راضی نیستم اما شما عملکرد ما را با مجالس قبلی مقایسه کنید، متوجه اقدامات ما می‌شوید، اظهار کرد: طی هفت ماه گذشته برای بسیاری از افراد سوال است مجلس چه کار کرده؟ رضایت مردم را جلب کرده یا خیر؟ خیلی از افراد از اتفاقات داخل اتفاقات مجلس خبر ندارند.

وی تصریح کرد: متأسفانه رسانه مجلس قوی نیست که عملکرد نمایندگان را بیان کند و انتظارات را فراهم نکرده‌ است، دوشنبه‌ها که کمیته رسانه داریم مرتب انتقاد کردیم.

فلاحی با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم عملکرد نظام اسلامی را گوشزد کنیم، مطرح کرد: حرکت های بیرونی و درونی درصدد ناامیدی مردم هستند و وظیفه ما این است امید را به مردم برگردانیم.

وی با بیان اینکه ۱۶ درصد مشکلات به تحریم برمی گردد، مابقی سوءمدیریت داخلی است و الان مردم برای خرید تخم مرغ و مرغ گرفتار شده‌اند، ادامه داد: با این همه پیشرفت در کشور خوب نیست مردم گرفتار این مسائل شوند، این مسائل به خاطر کم کاری مسئولان اجرایی است.

نماینده مردم همدان در مجلس با اشاره به اینکه ۲۷۰ روز در یکی از بنادر نهاده‌های دامی و روغنی انبار شده بود که این مسئله ربطی به دشمن ندارد، بیان کرد: مشکلات اقتصادی کشور را می‌توان از توان داخلی حل کرد و راه حل بیرونی ندارد.

وی در رابطه با تغییر مدیران استانی توضیح داد: تغییرات و جا به جایی حق مجریان دولتی است اما سوال کردیم فرمانداری که به عنوان فرماندار نمونه انتخاب شده، بر چه اساسی تغییر کرده؟ اما در پاسخ گفتند در حوزه اجرایی تفکیک قوا داریم و حوزه اجرایی مربوط به قوه مجریه است.

نماینده مردم همدان در خانه ملت خاطرنشان کرد: آنچه طی این سال ها به مردم ما آسیب زده عملکرد سیاسی است اما نباید بحث های سیاسی وارد عرصه خدمت شود، مردم از دعوای سیاسی ما خسته شدند بنابراین حل مشکل تورم، ثبات بازار و اشتغال جوانان از دغدغه‌های ما است.

وی در رابطه با آلودگی زیست محیطی شهرستان‌های بهار و فامنین، گفت: از نیروگاه مفتح کبودراهنگ که موجب آلودگی فامنین است، حق آلایندگی گرفته شده و ما پیگیری کردیم که این پول کجا رفته چراکه حق مردم آن منطقه است اما هنوز نهادی به ما جواب نداده است. در بهار هم پیگیر این مسئله هستیم تا جرائمی که از شرکت‌هایی که منشأ آلودگی بودند گرفته شده در همان منطقه هزینه شود.

فلاحی در ادامه با بیان اینکه از همان ابتدای شیوع کرونا ما بیشترین جلسات را با وزیر آموزش و پرورش داشتیم، توضیح داد: شبکه شاد مشکلاتی دارد، ۱۲ میلیون دانش‌آموز داریم که شبکه شاد فقط ظرفیت ۹ میلیون دانش‌آموز را دارد، با توجه به این مسئله و مشکلاتی که در آنتن‌دهی و پهنای باند وجود دارد قرار بود آموزش حضوری در برخی نقاط وجود داشته باشد و در برخی مناطق نیز آموزش به صورت ارائه درسنامه باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر سه میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز از آموزش مجازی بی‌بهره هستند و امکانات سخت‌افزاری ندارند که سهم استان همدان ۲۲ هزار دانش‌آموز است و قرار بر این بوده که کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و خیرین در تهیه تبلت هوشمند اقداماتی انجام دهند.

فلاحی در رابطه با تعیین تکلیف نیروهای نهضتی آموزش و پرورش نیز بیان کرد: تمام نیروهای نهضتی که کار خود را از مهرماه سال ۹۱ به قبل آغاز کردند، تعیین تکلیف شدند و این مسئله به شورای عالی انقلاب فرهنگی رفته و دیگر در حوزه کار مجلس نیست و نمی‌توانیم در تصمیمات شورا دخالت کنیم.

نماینده مردم همدان در خانه ملت در رابطه با اقدامات مجلس برای کنترل قیمت مسکن، اظهار کرد: مالیات بر خانه‌های خالی در مجلس تصویب شده و این کار تاحدودی اثرات مطلوبی در سطح کشور داشته ‌است، اقدام دیگر ما طرح تأمین مسکن بوده که در ادامه طرح مسکن مهر است و  ۱۸ وزارتخانه را درگیر می کند و تلاش کردیم تعرفه بنگاهداران را کاهش دهیم اما در استان همدان نظارت کافی در این امر وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری لازم برای مجموعه مسکن مهر فامنین که بلاتکلیف مانده بود را انجام دادیم که تکمیل آن خیلی می تواند در قیمت مسکن اثرگذار باشد و در همدان نیز پیگیر تکمیل مسکن مهر امام‌گل هستیم، از طرفی قرار بر این است ۷۵۰ هکتار به شهر همدان اضافه شود که هنوز به تصویب مسکن و شهرسازی نرسیده است.

فلاحی در بخش دیگری با بیان اینکه پروژه نورمهال متوقف شده است، مطرح کرد: طبق کارشناسی‌های انجام شده اعلام کردیم ساخت پروژه «اسکای مال» هیچ توجیه اقتصادی ندارد، از طرفی این پروژه اشراف کامل بر دستگاه های امنیتی و قضایی استان دارد که شهرداری باید پاسخگوی روند دریافت مجوز و آغاز به کار این پروژه باشد.

وی در رابطه با زحمات نادیده گرفته شده کارکنان شبکه بهداشت در ایام شیوع کرونا مطرح کرد: آنچه در رسانه ها دیده می شود، پزشک و پرستار است و زحمات کارکنان شبکه بهداشت کمتر دیده می شوند. پولی که دولت از صندوق توسعه برداشته باید به این بخش می آمد بنابراین دولت باید پاسخ دهد پولی که گرفته در کدام قسمت هزینه شده است و یکی از مسائلی که باعث خستگی کارکنان شبکه بهداشت شده این است که دیر اجازه دادند نیروهای جهادی وارد کار شوند.  

این نماینده مجلس در رابطه با اقدامات مجلس یازدهم بیان کرد: از روزی که این مجلس آغاز به کار کرده از داخل و خارج تحت فشار بوده، این مجلس تعطیلات تابستان را حذف کرده، روز و ساعت کمیسیون را افزایش داده، کارگروه های متعدد راه اندازی کرده و تمرکز آن بر معیشت مردم بوده و به سمت حل مشکلات اقتصادی رفته است.

وی ادامه داد: در حوزه نظارتی ما از ابتدای اسفندماه در بحث درمان به تمامی بیمارستان هایی که درگیر کروناویروس بودند، سرکشی کردیم، در همین مدت بسیاری از شرکت ها و کارگاه هایی مانند کیمیاپنیر که دچار مشکل بودند را بررسی کردیم و هر هفته یک پرونده به دیوان محاسبات فرستادیم.

فلاحی در رابطه با آمار کاذب اشتغال در استان بیان کرد: آمار اشتغال را تأمین اجتماعی می دهد و برای پیدا کردن آمار دقیق باید با این آمار راستی آزمایی کرد، ما از دیوان محاسبات خواستیم وارد این مسئله شود.
 
وی در رابطه با بودجه همدان در سال ۱۴۰۱ توضیح داد: در سفر نوبخت، معاون رئیس جمهور به همدان افزون بر ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان اکباتان و بخش سرطان بیمارستان بعثت و برخی جاده ها تأمین شده‌ اما رشد بودجه که در لایحه آمده تحقق پذیر نیست.

فلاحی با بیان اینکه حوزه های علمیه هیچ جایگاهی در قانون ندارند، گفت: حوزه‌های علمیه چون مستقل از دولت هستند در قانون اساسی و جاری جایگاهی ندارند، حوزه علمی را صرفاً فرهنگی می بینند و بودجه آن با دانشگاه‌ها قابل مقایسه نیست.

وی در رابطه با داروی محقق همدانی بدای درمان بیماری کووید ۱۹ اظهار کرد: طبق تست‌ها و گفتار پزشکان، این دارو مؤثرترین بوده و از این دارو در بیمارستان بقیه الله(عج) و شهر قم استفاده شده همچنین گروه حشدالشعبی عراق نیز از این دارو استفاده کرده و رضایت داشتند.

نماینده مردم همدان در مجلس تصریح کرد: در کمیسیون بهداشت برای واردات واکسن بین پزشکان اختلاف نظر وجود دارد و ما به واردات واکسن خوش‌بین نیستیم و واکسن های داخلی به زودی در خدمت مردم قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99092922322
  • خبرنگار :