اورژانس در حال احداث بیمارستان امام حسین(ع) ملایر، به عنوان یکی از مجهزترین و بزرگترین اورژانسهای کشور به شمار رفته و تکمیل و راهاندازی آن از مطالبات مهم مردم این شهرستان است.
تخصیص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)
به گزارش ایسنا، در همین رابطه به تازگی نماینده ملایر در مجلس و رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با دکتر جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت و درمان دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام احد آزادیخواه با مثبت ارزیابی کردن این جلسه، صدور دستور برای خرید دو دستگاه دیالیز از محل خرید هیئت امنای ارزی، تجهیز سی تی اسکن بیمارستان امام حسین(ع) و سی تی اسکن بیمارستان مهر ملایر را از نتایج این نشست عنوان کرد.
وی بیان کرد: در این نشست با موافقت دکتر جان بابایی مجوز ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) صادر شد که رقم قابل توجهی است و برای تجهیز اورژانس ۳۶ تخته ملایر نیز دستور داده شد در اسرع وقت انجام شود.
اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) تا پایان سال باید به بهره برداری برسد
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز با تأکید بر اینکه اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) به عنوان "مرکز ترومای جنوب استان" به شمار می رود، گفت: این مرکز به بیماران و مصدومان حوادث مختلف، خدمات رسانی گستره ای ارائه می دهد.
دکتر محسن ترکاشوند در گفتوگو با ایسنا، افزود: بیمارستان امام حسین(ع) به عنوان یکی از مراکز درمانی بسیار مهم در جنوب استان به شمار می رود که باید توجه ویژهای به آن شود بنابراین تلاش همه جانبه ای از سوی مسئولان ارشد وزارت بهداشت، مسئوان استانی و شهرستانی در حال رقم خوردن است تا این پروژه کلیدی امسال تکمیل و راهاندازی شود.
وی اظهار کرد: طی دو بازدیدی که دکتر امیر ساکی، مسئول منابع فیزیکی وزارت بهداشت و درمان به همراه نمایندگان مردم ملایر در مجلس و دیگر مسئولان ملایر از این پروژه داشتند، تأکید شد روند تکمیل اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) شدت بگیرد.
ترکاشوند با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر نیز در معیت حجت الاسلام آزادیخواه با دکتر جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت و درمان دیدار و گفت و گو کردیم، افزود: در این جلسه مقرر شد پنج میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه تخصیص یابد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر به پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی حوزه ساختمانی این پروژه اشاره کرد و ادامه داد: امکانات، تجهیزات تخصصی و تخت های اورژانس در حال خریداری است.
وی با بیان اینکه تأکید معاون وزیر بهداشت، نمایندگان مردم ملایر و دانشگاه علوم پزشکی همدان بر این است که اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) در سال جاری تکمیل شده و مورد بهره برداری قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: در همین راستا تلاش همه جانبه ای رخ داده و همگی پیگیر تکمیل این پروژه مهم هستیم.
ترکاشوند با بیان اینکه روند احداث اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر در سال ۹۵ کلید زده شد و تاکنون حدود ۲۵ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است، گفت: این اورژانس در واقع دروازه ورودی خدمات تخصصی درمانی در جنوب استان به بیماران و مصدومان به شمار می رود و بخش عمده ای از بار خدمات درمانی شهرستان و جنوب استان را به دوش خواهد کشید.
وی با بیان اینکه این اورژانس در دو طبقه با زیربنای ۲۲۰۰ مترمربع در حال احداث است، افزود: طبقه اول اورژانس شامل آندوسکوپی، تریاژ، اتاق پذیرش، رادیولوژی، دندانپزشکی، آزمایشگاه و اتاق عمل بوده و دارای ۲۴ تخت برای بزرگسالان و سه تخت برای اطفال است.
افتتاح ۴۰۰ پروژه درمانی بهداشتی و آموزشی در استان همدان
به گزارش ایسنا، مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی گفت: ظرف پنج تا شش سال گذشته در حوزه سلامت نزدیک به ۳۷ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی ساخته شد که بیش از یک سوم تخت های موجود کشور است.
دکتر امیر ساکی در بازدید از پروژه های اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) و مهر ملایر، افزود: به طور متوسط تعداد تخت های ICU در کشور حدود ۲.۵ برابر شده و در بعضی از استان ها این عدد چهار تا پنج برابر افزایش یافته همچنین حدود ۱۰ هزار ساختمان جدید شامل فضاهای بهداشتی اعم از مرکز بهداشت، خانه های بهداشت و پایگاه های بهداشتی شهری و روستایی، طی چند سال به بهره برداری رسیده است.
وی اظهار کرد: در بحث مدیریت کرونا، مراکز ۱۶ ساعته که راه اندازی شده که فشار بیماران کرونایی را در بیمارستان کاهش می دهد و در حوزه فضاهای آموزشی نیز حدود ۳۰ درصد فضای آموزشی افزایش یافته است.
ساکی با اشاره به اینکه در استان همدان طی این مدت افزون بر ۴۰۰ پروژه اعم از درمانی بهداشتی و آموزشی افتتاح شده که در طول تاریخ علوم پزشکی کم سابقه بوده است، افزود: اقدامات خوبی نیز در سطح شهرستان ملایر طرح ریزی شده که بخشی از آن انجام شده و بخشی دیگری در حال انجام است.
وی به تأمین و نصب دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان ها که مهمترین درمان برای بیماران کرونایی بوده و پروژه اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: با همکاری مدیر شبکه و پیگیری نمایندگان، طی جلسه ای که در وزارتخانه داشتیم چهار میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد و دو میلیارد تومان نیز برای کمک به اورژانس بیمارستان مهر درنظر گرفته شد.
ساکی خواستار مساعدت خیرین در بحث اورژانس بیمارستان مهر شد و تأکید کرد: باید به زودی و برای پیک بعدی کرونا در فصل زمستان بخش اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) به مرحله بهره برداری برسد تا به راحتی مسیر بیمار کرونایی و غیرکرونایی تفکیک شوند.
انتهای پیام