زخم کرونا بر تارک صنعت مس زنجان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: صنعت مس زنجان بیشترین خسارت را از کرونا دیده است.

به‌گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، امیر ارجمند گفت: صنعت مس بیش از ۱۵۰۰ سال در استان زنجان قدمت داشته و این منطقه ۱۲۵۰ کارگاه مسگری دارد که بیش از ۸۰۰۰ تن مس در استان تولید می‌کنند.

وی افزود: در حال حاضر کارگاه‌های صنایع‌دستی استان فعالیت خوبی دارند، هر چند تولیدات در شرایط کنونی با حجم کمی صورت می‌گیرد و صنعت مس بیشترین خسارت را از کرونا دیده است.

این مسئول تصریح کرد: نبود واحدهای فرآوری مس مهم‌ترین بخش افزایش بهره‌وری است و فعال شدن معادن مس می‌تواند کلید حل مشکل مسگران زنجانی باشد. از طرفی فروش صنایع‌دستی به‌ویژه مس به صورت فصلی است و در ایام عید و فصل تابستان شاهد پیک استقبال از تولیدات در این عرصه هستیم اما شرایط کرونایی باعث شد تا فروش این تولیدات کاهش پیدا کند.

ارجمند بیان کرد: مسگری یکی از رشته‌های صنایع‌دستی اصیل و بومی استان زنجان است که قدمت زیادی دارد و مس و ظروف مسی طی سالیان دراز جایگاه بالایی در صنایع‌دستی استان داشته و یکی از شناخته شده‌ترین محصولات صنایع‌دستی استان در بین مردم است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان بر لزوم برندسازی مس زنجان اشاره و خاطرنشان کرد: مس استان به صورت سنتی تولید می‌شود و این امر باعث شده در کشور مطرح باشد. همه کارگاه‌های بزرگ مسگری زنجان با برندهای ثبت شده فروش مس خود را انجام می‌دهند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99092620344
  • خبرنگار :