جلالی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این طرح از امروز و در قالب ۱۱ پایگاه ثابت ، ۱۰ پایگاه پشتیبان، پایگاه تیم واکنش سریع و پایگاه امداد هوایی اجرا میشود.
وی افزود: این طرح تا اواخر فصل زمستان و به مدت ۹۰ روز ادامه خواهد داشت.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در این طرح یک فروند بالگرد در قالب پایگاه امداد هوایی نیز برای شرایط اضطراری در حالت آمادهباش است.
وی از امکان اسکان اضطراری در پایگاههای امداد جادهای برای مسافران هم خبر داد و عنوان کرد: امکانات لازم برای این منظور در نظر گرفته شده است.
جلالی عنوان کرد: در طرح فوق ۲۲ دستگاه آمبولانس ، ۱۱ خودروی پیشرفته نجات، یک دستگاه خودروی چند منظوره آرگو و ۱۰ دستگاه خودروی کمک دار در حالت آماده باش بوده و جهت شرایط اضطراری فعالیت خواهند کرد.
وی افزود: در طرح امداد و نجات زمستان ۹۳ نفر در روز و در طول طرح جمعاً ۸۳۷۰ نفر از نیروهای آموزش دیده متخصص در روز خدمات رسانی خواهند کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان توصیه هایی به رانندگان در روزهای زمستانی داشت و گفت: قبل از سفر از وضعیت خودرو ، آب و هوا و جاده مطلع شده و در صورت هرگونه حادثه احتمالی یا گرفتار شدن در برف و کولاک با سامانه ملی ۱۱۲ هلال احمر تماس بگیرید.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در مسافرت از جاده های اصلی و مسیرهایی که امکان رسیدن امدادگران وجود دارد رانندگی کنید و هنگام رانندگی حتماً کمربند ایمنی را ببندید که نقش مهمی در کاهش ضایعات نخاعی در تصادفات دارد.
وی خاطرنشان کرد: با امدادگران و نیروی انتظامی در امر کمک رسانی به آسیب دیدگان همکاری کرده و مانع فعالیت آنها نشوید و به خاطر داشته باشید زمان سوانح حق تقدم در عبور همواره با گروههای امدادی است.
جلالی در پایان یادآور شد: جمعیت هلال احمر تلاش می کند تا فرهنگ خود امدادی در میان مردم جامعه را رواج دهد.
انتهای پیام