محمد عرب، امروز سه شنبه ۱۸ آذر به خبرنگاران گفت: کویر سه قلعه یا بهشت منجمان و کویرنوردان یکی از زیباترین کویرهای استان با ابرناکی بسیار کم، آسمانی پر ستاره، حد قدر ۷.۲ (تاریکترین نقاط کره زمین داری حد قدر ۷.۵ است) که از این حیث یکی از تاریکترین نقاط سیاره زمین است، از نظر جغرافیایی طوری واقع شده است که در مسیر جریان گرد غبار محلی نیست، افق دید باز، امنیت بالای منطقه در کنار دارا بودن جاذبههای کویری زیبا و استثنایی در حاشیه رصدگاه شامل تپههای ماسه روان (تپه ماهور)، دریاچه نمک، دق (زمینی کاملا صاف و سفت که دارای هیچ گونه پوشش گیاهی نیست)، آداب و رسوم زندگی عشایری، مجموعه تاریخی شهر سرایان و شهر سه قلعه و همچنین اقامتگاههای بوم گردی با امکانات رفاهی و تفریحی و... گوشهای از جذابیتهای کویر سه قلعه شهرستان سرایان است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در کنار جذابیتهای متنوع گردشگری، خونگرمی، مهربانی و مهمان نوازی مردم از مهمترین خصلتها و زمینه رشد و رونق گردشگری منطقه است که خوشبختانه تاکنون و نسبت به سنوات گذشته گردشگری در شهرستان رشد چشمگیری داشته است و تاسیسات و واحدهای گردشگری شهرستان رو به افزایش است.
مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرایان گفت: عملیات اجرایی ساختمان رصدگاه از محل اعتبارات استانی سال ۱۳۹۸ شامل، تهیه میلگرد و آرماتوربندی، قالب بندی سقف بتنی و اجرای سقف تیرچه بلوک به مساحت ۴۸۰ مترمربع، کرسی چینی و خاک ریزی کف ساختمان و اجرای ستونها و تیرهای طبقه دوم با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال انجام شده است.
عرب افزود: قرارداد ادامه عملیات اجرایی تاپایان مرحله سفتکاری به مبلغ ۴ میلیارد ریال منعقد شده و در صورت تخصیص اعتبار ادامه خواهد یافت و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز این پروژه حداکثر تا تیرماه ۱۴۰۰ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این خاکبرداری و تسطیح زمین، پی کنی و اجرای فنداسیون، اجرای ستونهای طبقه همکف، ساخت اطاقک انرژی و خرید موتور دیزل برای تامین روشنایی مجموعه انجام شده است.
انتهای پیام