علی رسولیان در نشست اعضاء کمیته اقتصادی، پشتیبانی و جلب مشارکتهای مردمی ستاد مقابله با کرونا در خراسان رضوی اظهار کرد: برای رفع مشکل کمبود داروی مورد نیاز بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در خراسان رضوی، شرکتهای دارویی استان متعهد شدند که داروی مورد نیاز را به دانشگاههای علوم پزشکی تحویل دهند.
وی افزود: شهروندان نیز میتوانند کمکهای خود را برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۱۴۳۰۲۵ یا *۸۸۷۷*۸۸# به نام نذر سلامت واریز کنند.
رسولیان بیان کرد: برای جلب کمک واحدهای تولیدی و سرمایهگذاران بزرگ خراسان رضوی نیز نشستی با آنان برگزار و موافقت آنها برای کمک به بیماران کرونایی و خرید تجهیزات برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد جلب خواهد شد.
محمدحسین روشنک، دبیر ستاد هماهنگی کمیتههای مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی در بخش دیگری از این نشست گفت: حدود ۲۸ رسانه و خبرنگار با این ستاد همکاری میکنند و ۲۵ کانال خبری برای نشر اخبار مرتبط با این موضوع تشکیل شده، روزانه حداقل پنج کلیپ نشر محتوا در این خصوص تولید و در شبکههای مختلف رسانهای منتشر میشود.
وی ادامه داد: تاکنون پویشهای مختلفی در قالب ستاد کمیتههای مردمی مقابله با کرونا شکل گرفته که موفقترین آنها پویش "نذر ماسک" بود که علاوه بر این استان به سایر نقاط کشور و حتی کشورهای خارجی تسری یافت.
روشنک اضافه کرد: پویش دیگر "بخشش اجارهبهای واحدهای تجاری توسط مالکین" بود که از زمان راهاندازی این پویش در هفته گذشته تاکنون ۱۰۰۰ مورد بخشش اجارهبهای واحد تجاری در قالب بخشش مالک یا کمک خیران در تقبل هزینه اجاره در مشهد انجام گرفته است.
دبیر ستاد هماهنگی کمیتههای مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی مهمترین اقدام، جلب کمکها برای تامین تجهیزات و دارو به منظور کمک به درمان بیماران کرونایی است و کمیتههای مردمی باید کمکهای خود را به دانشگاههای علوم پزشکی اختصاص دهند.
وی بیان کرد: دیدار با خیران برای جلب مشارکت آنان در تامین تجهیزات و دارو برای کمک به بیماران کرونایی باید در اولویت قرار گیرد و جهتگیری پویشها نیز باید بر محور کمک به بیمارستانها و مراکز درمانی متمرکز شود.
در ادامه حبیبالله آسوده، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی عنوان کرد: به منظور کمک به بیماران کرونایی، ۱۵۰ پایگاه کمیته اقتصادی، پشتیبانی و جلب مشارکتهای مردمی استان برای کمک به خانوادههای نیازمند دارای بیمار کرونایی، مستقر شده که هر پایگاه دو خانواده دارای بیمار مبتلا به کرونا را پوشش میدهد.
وی افزود: این پایگاهها به ۱۵۰ دستگاه پالس اکسیمتر و ۴۵۰ دستگاه کپسول اکسیژن نیاز دارند، از سوی دیگر هر خانواده نیازمند خدمات پرستاری نیز هست که هزینه ماهانه آن یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بوده و هر خانواده به یک بسته کمک معیشتی نیز نیاز دارد.
آسوده ادامه داد: ۵۰ درصد هزینه این تجهیزات توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) تامین میشود و ۵۰ درصد باقیمانده باید توسط کمیته پشتیبانی و جلب مشارکتهای مردمی ستاد استانی مقابله با کرونا تامین شود. ۱۵۰ پزشک با این طرح همکاری میکنند و همه به صورت رایگان مشاوره میدهند.
در بخش دیگری از این نشست علی غفوریمقدم، معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، تصریح کرد: برای کمک به خرید تجهیزات مقابله با کرونا با برخی مدیران واحدهای تولیدی استان تماس گرفته شده و تاکنون برای تهیه ۱۰ هزار عدد ماسک کمک شده است. برای جلب حمایت صاحبان واحدهای صنعتی و معدنی نیز قرار است به زودی نخستین نشست با آنان برگزار شود.
بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی اضافه کرد: براساس مصوبه کمیته اقتصادی، پشتیبانی و جلب مشارکتهای مردمی ستاد استانی مقابله با کرونا، برای کمک به تامین اقلام غذایی بیمارستانها و مراکز درمانی، گوشت مرغ، برنج و روغن از محل سهمیه کالایی استان از ستاد تنظیم بازار کشور، تامین شده است.
انتهای پیام