علیرضا قامتی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: همانطور که در مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا ابلاغ شد، بر اساس درخواست مجموعههای مختلف، لیستی به فرمانداری ارائه شده و فرمانداری لیست را بررسی کرده و اسامی به پلیس راه ابلاغ شد و در نهایت پلیس راه برای این افراد برگه تردد صادر کرد تا در صورت تردد، در ساعات منع تردد جریمه نشوند.
وی تاکید کرد: چنانچه پزشکی برگه تردد داشته و جریمه شده است، باید هر چه سریعتر مورد را به فرمانداری منعکس کند تا پیگیری شود اما اگر جزو لیست نیستند و برگه تردد برایشان صادر نشده، فرمانداری نمیتواند از طریق اسناد لیست شده مساله را پیگیری کند اما باز هم اگر اعتراضی هست، حتما اعتراضات خود را به فرمانداری اعلام کنند تا رسیدگی شود.
قامتی ادامه داد: آن دسته از پزشکانی که به هر دلیلی در مقطع زمانی مشخص موفق به ارسال درخواست و دریافت برگه تردد نشدهاند، پس از تایید دانشکده علوم پزشکی به فرمانداری مراجعه کنند تا مجددا موضوع پیگیری شود.
فرماندار نیشابور به تاثیر مثبت اعمال ممنوعیت تردد در کاهش میزان مبتلایان به کرونا اشاره کرد و گفت: در مقطع زمانی اعمال محدودیتها و ممنوعیتهای تردد از جمله منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد، میزان تردد درونشهری ۶۶ درصد کاهش داشته که این ممنوعیتها نقش چشمگیری در کاهش میزان مبتلایان به کرونا داشته است.
بنا بر اظهارات برخی از پزشکان و متخصصان، این افراد به دلیل مأموریتهای شغلی در ساعات ممنوعیت تردد مجبور به تردد در محور مشهد به نیشابور بودهاند اما برایشان جریمههای یک میلیونی صادر شده است.
انتهای پیام