ناصر چمنی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به کاهش وابستگی بودجه ۱۴۰۰ به درآمدهای نفتی درباره تاثیر آن بر معیشت کارگران، گفت: قطع وابستگی به نفت زمانی برای کارگران محسوس است که تولید و صنعت داخل تقویت شود. یعنی تولید داخلی حمایت و تقویت شود و به درجه ای از کیفیت و رقابت پذیری برسد که قابلیت صادرات و عرضه در بازارهای جهانی را پیدا کند.
گردش چرخ کارخانه ها و بسته شدن روزنه قاچاق کالا
وی ادامه داد: در صورت تقویت و حمایت از تولید، چرخ کارخانه ها به گردش درمی آید و کارگاهها از رکود در می آیند در نتیجه کارگران با امید و انگیزه بیشتر به کار و تولید می پردازند و این مساله در تولید محصول با کیفیت اثرگذار است.
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران خاطرنشان کرد: در کنار رونق تولید باید جلوی واردات کالاهای بی رویه گرفته و روزنه های قاچاق کالا به کشور بسته شود تا تولیدکنندگان آسیب نبینند و امنیت شغلی کارگران حفظ شود.
دست کشیدن از درآمدهای نفتی آسان نیست
چمنی ادامه داد: در طول سالهای گذشته موضوع پرهیز از وابستگی به نفت و توسعه صادرات غیرنفتی بارها مورد تاکید قرار گرفته و تلاش شده بودجه با کمترین میزان اتکا به نفت بسته شود ولی دست کشیدن از نفت و درآمدهای نفتی آسان نیست و شرایط اقتصادی و هزینه های جاری اجازه این کار را نمی دهد لذا تا زمانی که سرمایهگذاری منطقی و اساسی در زمینه تولید و صنعت و کشاورزی صورت نگیرد وابستگی به درآمدهای نفتی ادامه خواهد داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: درآمد حاصل از فروش نفت باید در جهت توسعه زیرساختها در کشور به کار گرفته شود و سیاستهای اقتصادی به سمت و سوی حمایت از تولید داخلی، اشتغال کارگران و گسترش صادرات پیش برود.
انتهای پیام