حجت‌الاسلام غرویان مطرح کرد:

حجت‌الاسلام راستگو عمرش را وقف کودکان و نوجوانان ایران کرد

عضو هیئت علمی جامعه الصطفی العالمیه گفت: حجت‌الاسلا راستگو عمر خودش را وقف کودکان و نوجوانان این سرزمین کرد و معتقد بود که آینده برای این جوانان است و باید زیر ساخت‌های فکری و اعتقادی کودکان و نوجوانان بر اساس آموزه‌های دینی شکل بگیرد.

برنامه‌های جذاب مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین بخشی از خاطرات شیرین نسل‌های مختلف و به‌خصوص دهه شصتی‌ها است چراکه شیوه جذاب در تعلیم و تربیت فرزندان ایران اسلامی داشت و با ابتکار عمل و ذوق هنری خودش تعالیم دین اسلام را در قالب قصه و داستان به کودکان و نوجوانان آموزش می‌داد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن غرویان، استاد حوزه علمیه در همین زمین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن ابراز تأثر و اندوه عمیق از درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین راستگو گفت: ایشان خود گذشتگی بالایی داشت و بااینکه دارای استعداد علمی فوق‌العاده‌ای بود اما عمر خودش را وقف کودکان و نوجوانان این سرزمین کرد و معتقد بود که آینده برای این جوانان است و باید زیرساخت‌های فکری و اعتقادی کودکان و نوجوانان بر اساس آموزه‌های دینی شکل بگیرد تا در آینده جامعه اسلامی داشته باشیم.
وی ادامه داد: استاد راستگو بسیار متواضع بود و در جمع‌های علما از یک سلوک اخلاقی و متواضعانه برخوردار بود به‌گونه‌ای که الگو برای دیگران بود و دیگران از رفتار ایشان الگو می‌گرفتند.
استاد حوزه علمیه افزود: ایشان معتقد بود باید معارف دینی و آموزه‌های مذهبی را در یک قالب شیرین و نشاط‌ ‌آور به مخاطبان تعلیم داد تا جوانان و کودکان از ابتدای آشنایی با آموزه‌های دینی خاطره خوشی از دین و مذهب در ذهن آن‌ها نقش ببندد.
غرویان عنوان کرد: ایشان از ذوق هنری بالایی برخوردار بود و روانشناسی کودکان را در سطح بالایی را به خوبی می‌دانست و لذا از ابزارهای هنری مثل داستان‌نویسی، خطاطی و نقاشی در تفهیم آموزه‌های اخلاقی و دینی به‌خوبی استفاده می‌کرد.
عضو هیئت‌علمی جامعه الصطفی العالمیه تصریح کرد: استاد راستگو در میان حوزویان به‌عنوان یک روحانی نوآور و صاحب سبک شناخته می‌شد و قبل از ایشان کسی در این حد و به این شکل به مسائل کودکان و نوجوانان اهمیت نمی‌داد، ایشان اولین کسی بود که پرداختن به مسائل نونهالان از نگاه مذهبی و دینی را با سبک هنری خود مهم تلقی کرده و یکی از رسالت‌های حوزوی خود را در امر تبلیغ همین می‌دانست که با زبان کودکانه اخلاق و رفتار دینی را به کودکان و نوجوانان بیاموزد و زیرساخت‌های فکری و مذهبی آنان را ساماندهی کند.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99090503805
  • خبرنگار : 50370