مهدی حسنی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با کتاب زنجان دیار کهن و تاثیر کتابهای تاریخی، اظهار کرد: در کتاب زنجان دیار کهن، بر آداب و رسوم، میراث فرهنگی، حوزه گردشگری و ... استان زنجان پرداخته شده است.
وی افزود: کتاب بیشتر به صورت تصویری با متنی مختصر بوده که در آن چکیدهای از داستانهای آشیقی، بازیهای گذشته، نغمههای لالایی و مراسم خاص استان وجود دارد.
این نویسنده زنجانی با اشاره به اینکه این روزها مردم کمحوصلهتر شدهاند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این روزها مردم برای خواندن متنهای طولانی کمحوصله شده و فضای مجازی که بر پایه تصویر بوده و وجود رسانههای تصویرمحور باعث شده مردم نیز تصویرمحور شوند، با اختصاص دادن بخش بیشتر کتاب زنجان دیار کهن نیز بر تصویر سعی کردهام از بروز بیحوصلگی برای افراد جلوگیری کنم.
حسنی در رابطه با اهمیت کتابهای تاریخی، ادامه داد: کمکم و به مرور زمان چه بخواهیم و چه نخواهیم آداب و رسوم قدیمی ما در حال فراموشی است که با تهیه کتابهای تاریخی میتوانیم این آداب را به نسل حاضر و جدید نشان دهیم و آنها نیز با فرهنگ قدیم زنجانی که عناوین مختلفی مانند میزبان مهربان و غیره دارد، آشنا شوند.
نویسنده کتاب «زنجان دیار کهن» عنوان کرد: هر شخصی در هر جایگاهی که قرار دارد میتواند تاثیری در نسل حاضر و آینده داشته باشد و گاهی که افراد عقبگرد کرده و دوست دارند آداب و رسوم گذشته خود را زنده کنند، کتابهای تاریخی میتواند منبع خوبی باشد.
وی با بیان اینکه امیدوارم با یار مهربان نامهربانی نکنیم، خاطرنشان کرد: هزینه چاپ و مقدمات چاپ افزایش یافته و با توجه به اینکه کتاب و کتابخوانی حس و حالی دیگر دارد، امیدواریم مسئولان با حمایت از صنعت در حال ورشکستگی چاپ باعث ترغیب نویسندگان نیز شوند.
انتهای پیام