کارگاه آموزشی «اصول تولید ورمی کمپوست» برگزار می‌شود

انجمن علمی دانشجویی محیط زیست با همکاری کمیته محیط زیست انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا (س)، کارگاه آموزشی اصول تولید ورمی کمپوست (از تولید تا فروش) را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، یکی از کودهای جدید در بخش کشاورزی ورمی کمپوست (کود کرمی) ـ worm-Compost است که این روزها کشاورزان نام آنرا بیشتر می شنوند.

ورمی کمپوست یک نوع کود آلی هوموسی است که توسط گونه ای خاص از کرم های خاکی تولید می شود. این کود به لحاظ دارا بودن انواع ویتامین ها، هورمون های رشد و عناصر غذایی مورد نیاز گیاه اثرات بسیار مفیدی بر روی رشد و نمو گیاه دارد. این کود دارای بوی مطلوب و فاقد هرگونه آلودگی میکروبی نیز هست.

این کود با استفاده از کرم خاکی و کود آلی (ارگانیک) تهیه می شود. کرم های خاکی در یک ظرف پر از کمپوست قرار داده می شوند. کودها توسط غذایی که کرم ها می خورند و دفع می کنند بدست می آیند، که ورمی کمپوست نامیده می شود.  ورمی کمپوست خاک را غنی سازی می کند و باعث جذب  بیشتر سایر مواد مغذی مورد نیاز گیاه برای رشد موفقیت آمیز می شود. همچنین ورمی کمپوست خاک را سبک می کند و به عنوان یک کود طبیعی استفاده می شود. کود ورمی کمپوست از طریق استفاده مجدد از ضایعات ارگانیک و طبیعی که به همراه کرم های خاکی، تبدیل به کودهای طبیعی شده اند، بدست می آید.

کارگاه آموزشی اصول تولید ورمی کمپوست، با تدریس و ارائه سیف الله فرمحمدی دکتری میکروبیولوژی، روز سه‌شنبه  ۱۱ آذرماه ۱۳۹۹، ساعت ۱۵ الی ۱۸، برای تمامی رشته های تخصصی (علوم کشاورزی و باغبانی ، علوم گیاهی ، محیط زیست ، کشاورزان ، گلخانه دارها و ...) و افراد جویای کسب و کار شخصی و خانگی برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره ۰۹۰۳۵۱۱۲۶۹۷ در واتساپ ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 99090301939
  • خبرنگار :