سیدسعید شاهرخی پنجشنبه ۲۲ آبان در جریان این بازدید در جمع خبرنگاران، گفت: خوشبختانه با وجود تمام محدودیتها و تحریمهای موجود و محدودیتهای مالی، پروژه سد خرمرود که کاملا با سرمایهگذاری بخش خصوصی در حال ساخت بوده و با قدرت در حال توسعه است، هم اکنون از پیشرفت ۳۵.۵ درصدی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه سد خرمرود از بزرگترین پروژههای ملی عمرانی کشور و استان همدان است، اظهارکرد: در حال حاضر افزون بر ۱۷۰ نفر در این پروژه مشغول به کار بوده و ماشینآلات سنگین متعددی در ساخت این سد در حال فعالیت هستند و میتوان گفت این پروژه در ایجاد اشتغال از اهمیت ویژهای برخوردار است.
استاندار همدان تصریح کرد: امیدواریم مراحل ساخت این سد همچنان با قدرت و سرعت پیش رود و طبق صحبتهایی که با کارشناسان مربوطه داشتیم بتوانیم بخشی از این سد را در یکسال آینده و مابقی را نیز در سال دوم پیش رو به بهرهبرداری برسانیم.
شاهرخی همچنین در بازدید از محور تویسرکان - کنگاور، با اشاره به اینکه شهرستان تویسرکان در مسیر توسعه قرار دارد و پروژههای عمرانی و زیرساختی خوبی در گوشه کنار این شهرستان در حال اجراست، افزود: محور چهار خطه تویسرکان بهکنگاور جدای از ۱۵ کیلومتری که زیر بار ترافیک است، سه قطعه بوده که در سه مرحله به اتمام و بهرهبرداری میرسد بهطوریکه قطعه اول این مسیر به طول پنج کیلومتر دیگر به اتمام رسیده و پنج کیلومتر دیگر نیز در ماههای آینده به بهرهبرداری میرسد و قطعه سوم که هشت کیلومتر انتهایی این محور است نیز درمرحله مناقصه و واگذاری به پیمانکار بوده و امیدواریم که زودتر مراحل اجرایی این محور به پایان برسد.
وی در بازدید از مهان کاغذ ضمن تشکر از بنیانگذاران و سهامداران این شرکت نیز گفت: شرکت تولیدی مهان کاغذ در حوزه صنعت از بزرگترین پروژههای تولیدی شهرستان تویسرکان بوده و با توجه به اینکه تمام دستگاهها و تجهیزات این شرکت از چین وارد میشود از توسعه قابل توجهی برخوردار است و تا کنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: مهان کاغذ با تولید ۵۰ تن کاغذ پشت طوسی و سفید به صورت قابل توجهی کشور را از واردات این نوع کاغذ کمک میکند و با توجه به این حجم تولید، از اشتغالزایی بالایی نیز برخوردار است.
شاهرخی در ادامه از بیمارستان شهید سلیمانی تویسرکان نیز بازدید کرد و گفت: تقریبا کارهای ساختمانی این بیمارستان به پایان رسیده و به علوم پزشکی واگذار شده و تقریبا در بحث درمانی و پذیرش بیمار نیز تجهیز و آماده پذیرش بیمار است.
وی اظهارکرد: در روزهای آینده هماهنگیهای لازم برای پذیرش بیمار در بخش داخلی و راهاندازی بخش اداری این بیمارستان به عمل خواهد آمد و با توجه به شیوع کرونا و وضعیت قرمز این شهرستان این نوید را میدهیم که در خصوص بستری بیماران کرونایی در تویسرکان با مشکلی مواجه نخواهیم بود.
استاندار همدان در پایان این بازدید با تأکید بر ارزشمند بودن وجود آرامگاه حبقوق نبی در تویسرکان ، بیان کرد: حبقوق نبی یکی از بزرگترین پیامبران الهی بوده که وجودش در شهرستان تویسرکان مایه برکت است و از جهات مختلف مذهبی ، گردشگری و اقتصادی میتواند به توسعه شهرستان کمک کند و به جهت رسیدگی بهتر به توسعه بارگاه این پیامبر عظیمالشأن، هیئت امنای جدیدی که خود شخصاً همراه با نماینده و امام جمعه تویسرکان در آن عضو هستم، تشکیل دادهایم و هدفمان رفع مشکلات موجود در مسیر توسعه و معرفی بهتر این پیامبر به جامعه هستیم.
نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت ضمن تشکر از بازدید استاندار از پروژههای عمرانی تویسرکان، گفت: شهرستان تویسرکان سال هاست که در مسیر توسعه قرار گرفته و با پیگیری مسئولان و جذب سرمایه و جذب اعتبارات تسهیلات پروژههای عمرانی خوبی در شهرستان در حال اجراست.
محمدمهدی مفتح اظهار کرد: عریضسازی جاده جوکار به تویسرکان و چهارخطهسازی محور تویسرکان به کنگاور که منجر به ایمن شدن این محورهای مواصلاتی و سد خرمرود که تأثیر بسزایی در تأمین آب کشاورزی باغات و آب آشامیدنی ساکنان روستاهای این محدوده است و همچنین بهرهبرداری از بیمارستان شهید سلیمانی این شهرستان جزء مهمترین و استراتژیکترین پروژههای اقتصادی و رفاهی این شهرستان هستند که در توسعه تویسرکان حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: بیمارستان شهید سلیمانی بیمارستان جدیدالاحداث در تویسرکان بوده و بیمارستان جایگزین نیست و با توجه به این امر شهرستان تویسرکان از دو بیمارستان بهرهمند خواهد شد.
مفتح با تأکید براینکه بیمارستان شهید سلیمانی بهترین هدیه دولت به شهرستان تویسرکان است، یادآور شد: با وجود کمبود منابع مالی و تحریم دولت در چند ماه اخیر افزون بر ۳۸ میلیارد تومان به ساخت این بیمارستان تزریق کرده که ۲۰ میلیارد به پیمانکار واگذار و چیزی افزون بر ۱۸ تا ۱۹ میلیارد هم برای اتمام و تجهیز این بیمارستان تخصیص یافت که امیدواریم هرچه سریعتر بیمارستان شهید سلیمانی که سالهای متمادی در دست ساخت است به بهرهبرداری برسد.
بهگزارش ایسنا؛ سد خرم رود تویسرکان که از سال ۹۶ توسط بخش خصوصی در دست ساخت قرار گرفته تا امروز از ۳۵ و نیم درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
طبق گفتههای مدیرعامل شرکت پیمانکار ساخت سد خرم رود با استفاده از اعتبارات ماده ۵۶ قانون، مبلغ ۱۷۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری توسط شرکت آب و خاکپارس آغاز شده و تا کنون ۶۲ میلیارد تومان در ساخت این پروژه سرمایهگذاری شده است.
انتهای پیام