به گزارش ایسنا، خودروهای عمومی، وانت بارها، خودروهای شخصی، خودروهای خانواده شهدا، جانبازان، معلولان، سرویس مدارس، تاکسی های اینترنتی و خودروهای شخصی، شرکتی و غیر شرکتی می توانند در سایت اعلام شده نسبت به ثبت نام کنند و اطلاعات خواسته شده را در سیستم وارد کنند.
از طریق سایت مذکور برای متقاضیان یک پیامک ارسال می گردد، به معنای تایید ثبت نام ایشان و در مراحل بعدی برای تکمیل ثبت نام و مراجعه به کارگاه های نزدیک به منازل ثبت نام شوندگان از طریق همان سامانه به مالکین اطلاع رسانی خواهد شد.
تمامی متقاضیان گازسوز کردن خودرو لازم است نسبت به اخذ گواهی سلامت سوخت از طریق سامانه اعلام شده اقدام کنند. در غیر این صورت با اجرای هوشمند سازی جایگاه های سی ان جی، به خودروهای فاقد کارت سلامت سوخت داده نخواهد شد.
طبق اعلام، تعرفه اعلام شده برای گاز سوز کردن خودرو و یا دریافت گواهی سلامت سوخت از سوی وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی تعیین و شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی در این خصوص مسئولیتی ندارد.
اتحادیه سوخت های جایگزین ذیل مجموعه اتاق بازرگانی و وزارت صمت است و مسئولیت گاز سوز کردن خودروها بر عهده وزارتخانه مذکور است.
اما برابر قرارداد بین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و وزارت صمت، خودرو سازان علاوه بر تبدیل کارخانه ای، تبدیل کارگاهی هم خواهند داشت که از طریق نمایندگی های مجاز خود مبادرت به انجام آن خواهند کرد. تمامی موارد تبدیل در کشور، لازم است در سامانه اعلامی از سوی وزارت صمت که آدرس آن در بالا داده شده است، ثبت شوند و گواهی سلامت سوخت دریافت نمایند.
طبق اعلام، در مورد خودرو جانبازان ، خانواده شهدا ، معلولان و خبرنگاران ، سرویس مدارس ، خودروهای اینترنتی و ...، که در بالا نام آنها ذکر گردیده است لازم است با همین عناوین خواسته شده و اسکن مدارک خود در سیستم اعلام شده ثبت نام شوند درصورتیکه این خودروها به عنوان خودرو عمومی "خودروهای تبدیل رایگان " محسوب شوند، از طریق وزارت کشور اعلام خواهند شد در غیر اینصورت تبدیل این خودروها با نرخ آزاد و تعرفه اعلامی از سوی وزارت صمت انجام می گردد.
انتهای پیام