دکتر حمیدرضا نظیفی امروز ۱۸ آباناظهار کرد: بر اساس آمار موجود در شش ماهه اول سال جاری در استان ۱۱ نفر (۲ نفر زن و ۹ نفر مرد) بر اثر مسمومیت با گازمنوکسیدکربن جان خود را از دست دادند.
نظیفی بیان کرد: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ که آمار تلفات ۲ نفر بوده حدود چهارونیم برابر شده است.
وی با اشاره به میزان مراجعات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان در شش ماهه نخست امسال گفت: بر اساس آمار موجود در این مدت ۹۱۰۱ نفر مصدوم نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند. از مجموع مراجعین نزاع، ۲۵۲۶ نفر زن و ۶۵۷۵ نفر مرد بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان گفت:این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار مراجعین نزاع به پزشکی قانونی ۸۰۵۳ نفربود، ۱۳ درصد افزایش یافته است.
عضو شورای قضایی استان با بیان اینکه ظاهر خونآلود معاینه دقیق زخم را مشکل میکند، افزود: ظاهر خون آلود نه تنها تأثیری در نظریه پزشکی قانونی ندارد بلکه معاینه دقیق جراحت را نیز مشکل کرده و به افراد آسیب دیده در نزاع ویا مصدومان تصادفات توصیه میشود در صورت لزوم پیش از مراجعه به پزشکی قانونی در مراکز درمانی حضور یابند تا اقدامات اولیه درمانی در مورد آنان صورت گیرد .
وی خاطرنشان کرد: اولویت اول برای مصدومین ناشی از تصادف یا منازعه که نیازمند اقدامات درمانی هستند؛ مراجعه به این مراکزبرای انجام اقدامات لازم بوده چرا که تأخیر در درمان میتواند جان مصدوم را به مخاطره بیاندازد.
نظیفی گفت: انجام اقدامات درمانی و ترمیم جراحت و... باعث تضییع حق مصدوم نمی شود و پزشکی قانونی با اخذ مستندات درمانی نوع صدمات را تعیین و به مرجع قضایی یا انتظامی اعلام میکند.
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان گفت: از نظر قانونی آنچه که در میزان دیه یا ارش صدمات مؤثر است نوع صدمه، عمق جراحت و برخی خصوصیات آن بوده است.
انتهای پیام