پیام مردمی از مناطق کم برخوردار کبودراهنگ؛

رنج روستائیان از کمبود ظرفیت اینترنت

پیگیری کنید «چرا ظرفیت اینترنت روستاهای کبودراهنگ آنقدر کم است؟ هر بار برای وصل کردن وای‌فای زنگ زدیم یا مراجعه کردیم گفتند «ظرفیت نداریم، قرار است ظرفیت را بیشتر کنند»، ​​​​​​​دیگر چه زمانی قرار است این اتفاق بیفتد، وقتی مدارس و دانشگاها تعطیل شدند؟ با اینترنت گوشی هم واقعاً سخت و هزینه بر است، هر ۱۰ روز یکبار برای دانلود درس هایم اینترنت می‌خرم.»

این پیام دانشجویی از شهرستان کبودراهنگ است که از مسئولان مخابرات شهرستان درخواست مساعدت دارد. مردم صدای مشکلاتشان را با چه روشی به گوش مسئولان برسانند؟ تا چه زمانی روستائیان خواسته هایشان را  پیگیری کنند و جواب نگیرند؟

چندین سال است به علت محدود بودن واگذاری خط وای‌فای در روستاهای  شهرستان کبودراهنگ مردم با مشکل اینترنت مواجه هستند و امسال نیز به علت مجازی شدن کلاس های درس دانشجویان و دانش آموزان اتصال به اینترنت امری ضروری به شمار می رود و با تعطیلی مدارس دانش آموزان بالاجبار باید در شبکه شاد برنامه های درسی خود را انجام می دهند.

با این وجود دست اندرکاران مخابرات استان همدان محدودیت های زیادی برای واگذاری خط وای‌فای در روستاهای کبودراهنگ ایجاد کرده اند و اکثر خانواده ها برای ارتباط با شبکه شاد و تحصیل فرزندان خود با  مشکل مواجه هستند.

پدر فرزندی در شهرستان کبودراهنگ از خبرنگار ایسنا خواست پیگیری شود «چرا ظرفیت اینترنت روستاهای کبودراهنگ آنقدر محدود است؟ و هر بار برای واگذاری وای‌فای به مخابرات زنگ زدیم یا مراجعه کردیم گفتند «ظرفیت نداریم».       

احمد هدایتی  ادامه داد: با بسته اینترنت تلفن همراه هم واقعاً سخت و هزینه بر است، مجبورم مدارم برای دانلود درس های فرزندم اینترنت بخرم. با این وضعیت چگونه می شود ادامه تحصیل داد؟

افشین کرمی، دانشجوی کبودراهنگی از مسئولان استان خواست به شهرستان ها امکانات اینترنتی بیشتری بدهند چراکه مردم روستاها توان تهیه بسته اینترنتی ندارند و اگر فرزندشان از تحصیل عقب بماند فضای جبران برایشان نیست.

مادر دانش آموزی از دهستان قهورد نیز از نگرانی فرزندش برای نداشتن وای‌فای در منزلشان و اضطراب او به علت عقب ماندن از تحصیل سخن به میان آورد و گفت: خرید بسته اینترنتی به صرفه نیست و فرزندان ما در طول سال نمی توانند با بسته ادامه تحصیل دهد.

والدین دانشجویی در روستای طراقیه که امسال فرزندشان وارد دانشگاه می شود، نگران تحصیل او در فضای مجازی بودند چرا که در منزل خط وای‌فای ندارند.

در اکثر روستاهای بخش شیرین سو و گل تپه مشکل آنتن دهی و محدویت واگذاری خط وای‌فای وجود دارد. برای رسیدن به قطعیت درباره این موضوع از دانش آموزان روستای آق بلاق مرشد کمبودها را جویا شدیم. حمید زبرجدی، حسین کلهور و عرفان شکری دانش آموزانی بودند که از نبود وای‌فای در منازلشان همچنین ضعیف بودن سرعت اینترنت در روستاهایشان ابرازنگرانی کردند.

مادر دو فرزند مقطع ابتدایی در روستای باباخنجر هم که از تحصیل فرزندانش ناامید بود، مطرح کرد: من هیچ امیدی به ادامه تحصیل فرزندانم ندارم.

جمعی از معلمان بخش گل تپه نیز به سرعت پایین اینترنت در روستاها اعتراض داشتند.

در این گزارش پاسخ مسئولان مخابرات شهرستان کبودراهنگ ضروری بود، بر همین اساس با مدیر مخابرات کبودراهنگ ارتباط برقرار کردیم. وی موضوع محدودیت وای‌فای و ضعیف بودن اینترنت در روستاها را تأیید کرد و گفت: این مشکل در همه جای کشور وجود دارد و نمی توان واگذاری وای‌فای و افزایش سرعت اینترنت را سراسری حل کرد و باید واگذاری ها با اولویت باشد.

به گزارش ایسنا، در پایان از مسئولان مخابرات استان همدان تقاضا داریم جواب قانع کننده ای به مردم مناطق کمتر برخوردار بدهند چراکه مردم مناطق محروم به اندازه کافی با مشکلات معیشتی درگیر هستند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99081207714
  • خبرنگار :