برداشت بیش از 8000 تن ماهی گرمابی در کرمانشاه آغاز شد

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از آغاز برداشت بیش از هشت هزار تن انواع ماهیان گرمابی در استان خبر داد.

سید فرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه برداشت ماهیان گرمابی در مزارع پرورش ماهی استان آغاز شده، گفت: برداشت ماهیان گرمابی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

وی با پیش‌بینی افزایش حدود 1200  تنی تولید ماهیان گرمابی در استان، افزود: سال گذشته 6862 تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شد و برآورد می‌شود امسال شاهد تولید حدود 8060 تن ماهی گرمابی در استان باشیم.

مدیرکل شیلات استان اضافه کرد: عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان مربوط به مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین است، البته در اکثر شهرستان‌های استان تولید ماهیان گرمابی را کم و بیش داریم.

 وی در ادامه اشاره ای هم به راکد ماندن فاز دوم مجتمع پرورش ماهی شهدای شهرستان قصرشیرین داشت و گفت: عمده زیرساخت‌های مربوط به فاز دوم پروژه ایجاد شده و هم‌اکنون پروژه به دلیل عدم تخصیص مجوز آب راکد مانده است.

 وی تصریح کرد: با راه اندازی فاز دوم پروژه 2200 تن به تولیدات سالانه ماهیان گرمابی استان اضافه خواهد شد.

افضلی انواع ماهیان گرمابی تولیدی در استان کرمانشاه را شامل "آمور"، "کپور"، "فیتوفاگ" و "بیگ‌هد" عنوان کرد.

افضلی گفت: استان کرمانشاه بعد از استان‌های ساحلی بزرگترین تولیدکننده ماهیان گرمابی در کشور است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۱ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99081106754
  • خبرنگار : 50180