مجتبی صفایینژاد هشتم آبان ماه با اعلام این خبر افزود: یکی از شاخصهای ارزیابی مکانیزاسیون ماشینآلات کشاورزی، ضریب مکانیزاسیون است که این ضریب در لرستان ١.٧ اسب بخار در هکتار بوده و نسبت به میانگین کشوری یکدهم پایینتر هستیم اما با برنامهریزی و تزریق تراکتور طی دو سال آینده به میانگین کشوری خواهیم رسید.
وی ادامه داد: با همین توان و قدرت موجود هیچگونه مشکلی از نظر توان ماشینآلات کشاورزی در سطح استان نداریم و کاشت محصولات بدون هیچ مانعی انجام خواهد گرفت اما به کشاورزان توصیه میشود که در جذب ادوات و دنبالهبندها حتماً ادوات نوین و بهخصوص ادواتی که در راستای کشاورزی حفاظتی وجود دارند اقدام کنند.
صفایینژاد در خصوص سوخت ماشینآلات کشاورزی گفت: برای تأمین سوخت ماشینهای کشاورزی مشکلی نداریم اما کشاورزانی که دارای ماشینآلات کشاورزی فاقد پلاک هستند اقدام به پلاکگذاری وسیله خود نکنند از دی ماه ۹۹ سوخت ماشینآلات آنان قطع خواهد شد. بنابراین کشاورزان تا فرصت باقی است بر پلاکگذاری که شرط لازم برای تخصیص سوخت است اقدام کنند.
رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: کشاورزان برای پلاکگذاری لازم است به مدیریتهای جهاد کشاورزی محل سکونت خود مراجعه و بعد از تشکیل پرونده، پلیس راهور اقدام به کارشناسی و بازدید دستگاه کرده و نهایتاً مرکز پلاکگذاری استان پلاک را در اختیار مالکین دستگاه قرار خواهد داد.
وی افزود: کشاورزان برای تامین سوخت در سامانه نیو تجارت آسان "سدف" در وهله اول ثبتنام و بعد از ثبت نام همکاران مدیریت جهاد کشاورزی در شهرستانها اقدام به تایید میزان سوخت تخصیصی با توجه به دستورالعمل سهمیه در سامانه نیو موگاز میکنند.
انتهای پیام