به گزارش ایسنا، کریستوف هویسگن در نشست شورای امنیت برای بررسی پیشنهاد محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان برای برگزاری اجلاس بینالمللی صلح اظهار داشت که آلمان مخالف شهرکسازی رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی است و هیچگونه تغییری را در مرزهای سال ۱۹۶۷ به رسمیت نمیشناسد مگر اینکه این تغییرات با توافق دو طرف صورت گیرد.
هویسگن همچنین بر ضرورت اجرای کامل قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت مبنی بر توقف شهرکسازی و تخلیه شهرکهای صهیونیستنشین در کرانه باختری تاکید کرد.
وی طرحهای اخیر رژیم صهیونیستی برای ساخت ۵ هزار واحد مسکونی جدید برای اشغالگران صهیونیست در کرانه باختری را نگران کننده خواند و آن را کاملا غیرقانونی خواند و گفت ادامه شهرکسازی هرگونه فرصت پایان اشغالگری و تشکیل کشور مستقل فلسطین را از بین میبرد.
شورای امنیت سازمان ملل اواخر سال ۲۰۱۶ با صدور قطعنامه ۲۳۳۴ بار دیگر هرگونه ساخت و ساز رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را غیرقانونی اعلام و بر ضرورت تخلیه فوری تمامی شهرکهای صهیونیستی احداث شده در کرانه باختری تاکید کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، رژیم صهیونیستی به رغم مخالفت گسترده جامعه بینالملل، نه تنها شهرکسازی در اراضی اشغالی فلسطین را متوقف نکرده، بلکه روند آن را توسعه هم بخشیده است.
به گفته منابع حقوقی داخلی و بینالمللی، شهرکسازی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین در سال ۲۰۱۹ افزایشی ۷۰ درصدی داشته است.
رژیم صهیونیستی طی دو سال گذشته در مجموع با ساخت ۶۸۰۰ واحد مسکونی در اراضی اشغالی موافقت شده بود.
آمارهای ارائه شده از سوی جنبش اسرئیلی "صلح اکنون" نشان میدهد که هم اکنون ۱۳۲ شهرک صهیونیستنشین و ۲۱۲ مجتمع شهرکنشینی در کرانه باختری احداث شده که ۴۲۸ هزار صهیونیست در آن سکونت دارند.
جامعه جهانی تا به امروز صرفا به صدور قطعنامه و محکومیت شهرک سازی رژیم صهیونیستی بسنده کرده اما در عمل هیچ اقدامی برای توقف آن انجام نداده است و این خود یکی از اصلی ترین دلایل گستاخی هرچه بیشتر این رژیم و توسعه شهرک سازی بدون توجه به مخالفتهای بینالمللی است.
انتهای پیام