«محمد جعفری» با بیان این که شهرستان مهریز جز مناطق مستعد پرورش طیور از جمله بوقلمون در استان یزد است، تصریح کرد: در حال حاضر، در این شهرستان دو واحد پرورش صنعتی بوقلمون و پنج واحد سنتی در حال فعالیت است.
وی تولید سالیانه گوشت بوقلمون در مهریز طی دو مرحله پرورش را بیش از ۳۰۰ تن خواند و گفت: البته سالانه میتوان دو تا ۲.۵ دوره اقدام به جوجهریزی کرد.
این مسئول با اشاره به این که گوشت بوقلمون خواص زیادی دارد، افزود: این نوع گوشت میتواند در سبد غذایی مردم جایگاه خوبی پیدا کند و سودآوری بالا، امکان بهرهگیری از سالن پرورش برای دیگر ماکیان، کاهش فشار کاری و تنش روانی برای در امان ماندن از نوسانات بازار از دیگر مزیتهای پرورش بوقلمون است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی مهریز، جعفری در پایان گفت: گوشت بوقلمون تولیدی شهرستان مهریز علاوه بر مصرف داخلی استان یزد، در استانهای همجوار هم توزیع میشود.
انتهای پیام