رشد ۶۲ درصدی حملات قلبی و مغزی در کالیفرنیا با پیروزی ترامپ در ۲۰۱۶

بر اساس یک ادعای جدید، حملات قلبی و مغزی در ایالت کالیفرنیا دو سال پس از روی کار آمدن ترامپ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا رشد ۶۲ درصدی داشت.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، محققان آمریکایی می‌گویند، استرس‌های اجتماعی-سیاسی احتمالا عامل اصلی بیماری‌های قلبی-عروقی در روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری هشتم نوامبر ۲۰۱۶ بوده است.

آمارها بر اساس نرخ بستری افراد با بیماری‌های قلبی-عروقی شامل حملات قلبی و سکته‌های مغزی به ویژه در سیستم بهداشت و درمان جنوب کالیفرنیا است.

کارشناسان حالا توصیه می‌کنند که در روزهای مانده تا انتخابات ششم نوامبر ۲۰۲۰ که شاید یک شوک دیگر به همراه داشته باشد، مردم یوگا، مدیتیشن و تنفس عمیق را تمرین کنند.

این مطالعه در همان روزی انجام شده که ترامپ در توئیتی نوشت،‌ کالیفرنیا که محل اصلی حامیان دموکراتیک است به جهنم برود!

بر اساس گزارش موسسه سیاست مردمی کالیفرنیا، ‌۴۶.۳ درصد از رای دهندگان ثبت نام کرده در ایالت، دموکرات هستند در حالیکه ۲۴ درصد آنها جمهوری خواهند.

دیوید ویلیامز، مولف این گزارش از مدرسه "هاروارد چان" گفت: این یک زنگ هشدار برای تمامی متخصصان حوزه سلامت است که ما باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم و علتش هم استرس ناشی از کارزارهای انتخاباتی، لفاظی‌ها و نتایج انتخابات است که می‌تواند به صورت مستقیم بر سلامت اثر بگذارد.

این نتایج که از نظر جنس، سن، نژاد و گروه قومی مشابه هستند در مجموعه مقالات آکادمی علوم ملی منتشر شده است.

بر اساس این مطالعه، محققان داده‌های جمع آوری شده از سیستم یکپارچه بهداشت و درمان کالیفرنیای جنوبی را تحلیل کردند که برای ۴.۶ میلیون نفر در منطقه خدمات درمانی ارائه می‌کند.

آنها بر روی تشخیص دقیق سکته قلبی و مغزی در میان بزرگسالان و همچنین تشخیص بخش اورژانس برای دردهای قفسه سینه و آنژین ناپایدار (آنژین صدری) تمرکز کردند.

آنژین صدری به آنژینی گفته می‌شود که در آن قلب نمی‌تواند خون و اکسیژن کافی را پمپاژ کند و این مساله به حمله قلبی منجر می‌شود.

بلافاصله دو روز پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، نرخ بستری برای بیماران قلبی ۵۷۳.۱۴ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال بود.

این میزان یک هفته مانده به انتخابات ۳۵۳.۷۴ مورد در ۱۰۰ هزار نفر در سال گزارش شده بود.

متیو مفورد، از سیستم یکپارچه بهداشت و درمان کالیفرنیای جنوبی نیز گفت: در جمعیت متنوع بیماران ما که بازتاب کل کالیفرنیای جنوبی است، مشاهده کردیم که خطر حملات قلبی پس از انتخابات ۲۰۱۶ بدون توجه به جنس، سن و گروه‌های نژادی-قومی افزایش یافته است.

وی افزود: این مهم است که مردم آگاه باشند که استرس می‌تواند باعث تغییر در سلامتی آنها شود و ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی با تشویق استراتژی‌های سلامتی مانند ورزش، یوگا، مدیتیشن و تنفس عمیق به بیماران کمک می‌کنند تا با استرس کنار بیایند.

هفته گذشته، انجمن روانشناسی آمریکا (APA) گزارش داد که بر اساس نتایج یک نظرسنجی، بزرگسالان آمریکایی جو سیاسی فعلی را عامل قابل توجهی از استرس می‌دانند.

دو سوم یا به عبارتی ۶۸ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی اظهار داشتند که انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده عامل استرس قابل توجهی در زندگی آنها است؛ در جریان رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ این میزان ۲ درصد بود.

این بررسی همچنین نشان داد، بزرگسالان مبتلا به یک بیماری مزمن به طور مداوم بیشتر از کسانی که بیماری مزمن ندارند، انتخابات را به عنوان عامل استرس در زندگی خود گزارش می‌دهند. همچنین استرس بدون توجه به وابستگی سیاسی احساس می‌شود به طوریکه ۷۶ درصد از دموکرات‌ها گفتند که استرس قابل توجهی دارند در حالی که ۶۷ درصد جمهوری خواهان و ۶۴ درصد حامیان کاندیداهای مستقل اعلام کردند که استرس دارند.

همچنین نسبت بزرگسالان سیاه پوست که گزارش می‌دهند انتخابات به عنوان منبع استرس است از ۴۶ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۷۱ درصد در سال جاری میلادی رسیده است.

یکی از مسئولان این تحقیق نیز گفته است: امسال بیش از هر سال دیگری در ذهن‌ها می‌ماند. ما نه تنها درگیر یک بیماری همه گیر جهانی هستیم که بیش از ۲۰۰ هزار آمریکایی را به کام مرگ کشانده، بلکه در انتخابات ریاست جمهوری نیز با افزایش تفرقه و خصومت روبرو هستیم. علاوه بر ناآرامی نژادی در شهرها، اقتصاد ناپایدار و تغییرات جوی هم بر آتش سوزی‌ها و سایر بلایای طبیعی افزوده است. در نتیجه این وضعیت استرس زا، آسیب‌های احساسی و جسمی بر آمریکایی‌ها متحمل شده است.

گمان می‌رود که سطح بالای کورتیزول ناشی از استرس طولانی مدت باعث افزایش کلسترول خون، تری گلیسیرید، قند خون و فشار خون می‌شود که اینها فاکتورهای خطر شایع برای بیماری‌های قلبی هستند.

همچنین تحقیقات قبلی نشان داده، بلافاصله پس از زلزله، سوانح صنعتی، حملات تروریستی و حتی رویدادهای ورزشی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی افزایش می‌یابد.

در سال ۲۰۰۸، محققان گزارش کردند که در سه سال پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۵۳ درصد موارد بروز مشکلات بهداشتی قلبی عروقی که ناشی از استرس است، افزایش یافت.

انتخابات ماه آتی میلادی در آمریکا تعیین می‌کند که کدامیک از دو کاندیدا یعتی ترامپ یا جو بایدن، رقیب دموکراتش پیروز می‌شوند.

بایدن اکنون در اکثر نظرسنجی‌های ملی از ترامپ پیشی گرفته است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99072216632
  • خبرنگار : 71129