آذر ولیزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت فاضلاب ریجاب، افزود: متاسفانه شهر ریجاب به دلیل شرایط صخرهای که دارد حتی سیستم فاضلاب به صورت چاه جذبی که البته از نظر محیط زیست این شیوه هم مردود است، را ندارد و هیچ فاضلاب کشی در این شهر انجام نشده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر تمام فاضلاب انسانی ریجاب از طریق کانالهای روباز در شهر جریان دارد و در نهایت به رودخانه وارد شده و باعث آلودگی رودخانه هم میشود.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه از پیامدهای وضعیت نامناسب فاضلاب ریجاب یاد کرد که در حال تبدیل شدن به یک کانون بحران جدی است و خاطرنشان کرد: در فصل بارندگی هنگامی که آب باران وارد کانال روباز فاضلاب شود، این حجم از آب و فاضلاب بالا زده و وارد حیاط منازل مسکونی مردم میشود.
به گفته ولیزاده، این وضعیت نامناسب میتواند جاذبههای گردشگری شهر ریجاب را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
وی بر لزوم تعیین تکلیف هرچه زودتر فاضلاب شهر ریجاب تاکید کرد و گفت: جلسات و پیگیریهای مستمری در این زمینه با فرمانداری دالاهو، معاونت عمرانی استانداری و شرکت آب و فاضلاب داشتیم و پیگیریهای لازم انجام شده و خوشبختانه مسئولین هم همکاری خوبی در این زمینه داشتند.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: متاسفانه در میان بخشهایی که تبدیل به شهر شدند، بجز شهر "سرمست" شهر دیگری اعتبار برای ساماندهی فاضلاب و ایجاد تصفیهخانه(ردیف اعتباری ماده 23) ندارد.
ولیزاده خواستار همکاری نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو برای پیگیری این موضوع شد و عنوان کرد: تقاضا داریم بودجه مورد نیاز برای ساماندهی وضعیت فاضلاب ریجاب پیش از آنکه به یک کانون بحران تبدیل شود، در بودجه سال 1400 حتما گنجانده شود.
انتهای پیام