به گزارش ایسنا، نائومی اوساکا هرگز شکست را در فینال یک گرند اسلم تجربه نکرده است. او بامداد دوشنبه در دیدار نهایی تنیس اپن آمریکا با یک بازگشت تماشایی ویکتوریا آزارنکا را در حالی ۲ بر یک شکست داد که ست نخست را در ۲۶ دقیقه با نتیجه ۶ بر یک واگذار کرده بود. تنیسور ژاپنی پیش از بالا بردن دومین جام قهرمانی اش در اپن آمریکا گفت: "در حقیقت به این موضوع فکر کردم که شرم آور است فینال را در کمتر از یک ساعت از دست بدهم."
اوساکا که با این قهرمانی از رتبه نهم به سوم صعود خواهد کرد اظهار کرد: "به ویکی تبریک می گویم و امیدوارم دیگر در فینال ها با او روبرو نشوم. شرایط به هیچ وجه خوب نبود و بازی خیلی سختی بود." اما تنها هدف تنیسور ژاپنی قهرمانی در این بازی ها نبود. او زمانی که در بازی نخست در میدان حاضر شد همه توجه ها را به خود جلب کرد. روی ماسک این تنیسور نام "برونا تیلور" دیده می شد؛ کارمندی که سیزدهم مارس به دلیل شلیک گلوله یک پلیس در خانه اش کشته شد.
اوساکا مانند رقابت های سین سیناتی که از حضور در نیمه نهایی به خاطر مرگ جاکوب بلیک انصراف داد خود را در رقابت های اپن آمریکا هم به عنوان یک فعال در مبارزه با نژاد پرستی نشان داد. تنیسور ژاپنی به همین منظور هفت ماسک را آماده کرده بود که نام افرادی که در سال ۲۰۲۰ به دلیل شلیک گلوله پلیس آمریکا کشته شده اند روی آن ها دیده می شد. او در نخستین روزهای دومین گرند اسلم سال گفت: "ناراحت کننده است که هفت ماسک برای این تعداد اسامی کافی نیست. امیدوارم تا فینال صعود کنم تا همه را ببینید."
یکی از سوال های مهمی که هنگام اهدای جام از بانوی شماره ۹ جهان پرسیده شد درباره "هفت ماسک و هفت اسم" بود. اوساکا اظهار کرد: " تنها هدفم این بود که مردم دوباره درباره این موضوع شروع به صحبت کنند."
بانوی شماره ۹ جهان که پیش از این اعلام کرده بود ادامه داشتن رفتار بد پلیس با سیاهپوستان حالش را بد می کند و از این که هر چند روز یک بار یک هشتگ جدید به وجود می آید خسته شده است توانست به هدف خود در اپن آمریکا دست یابد.
تنیسور ۲۲ ساله پیش از این به خاطر رفتار خاصش همه نگاه ها را به خود معطوف کرده بود. اوساکا در فینال جنجالی اپن آمریکا ۲۰۱۸ که به خاطر کسر امتیاز و جریمه سرنا ویلیامز حواشی زیادی داشت با خجالت نخستین گرند اسلم خود را جشن گرفت چون الگویش را شکست داده بود. او روی صندلی نشسته بود و گریه می کرد و نمی توانست باور کند دومین عنوان قهرمانی اش در چنین مسابقاتی به دست آمده است.
اوساکا نخستین بانوی ژاپنی بود که قهرمان گرند اسلم میشد. کمی بعد فاتح اپن استرالیا شد تا در ۲۱ سالگی به بالاترین جایگاه ممکن برسد. او که در کودکی مدام ساتوچی را گوش می داد که می گفت: "بهترین خواهم شد، بهترینی که هرگز وجود نداشت." اولین آسیایی لقب گرفت که بانوی شماره یک جهان می شود.
انتهای پیام