دکتر قربانیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح بیشتر برای دانشآموزان رشتههای فنی و حرفهایس و کارودانش برگزار میشود.
وی با اشاره به طراحی پرسشنامههایی برای اجرای این طرح افزود: از طریق این پرسشنامهها علایق، استعدادها و قابلیتهای دانش آموزان فنی و حرفهایس و کارودانش و..سنجش و پس از بررسی از طریق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان رشتههای متناسب به آنها معرفی و پیشنهاد میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان از انعقاد یک تفاهمنامه با آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: در این تفاهمنامه که اخیرا تدوین شده و قرار است که به امضای دانشگاه جامع و مسوولان آموزش و پرورش استان برسد مقرر شده که بعد از بررسی قابلیتهای فنی و حرفهای و مهارتی، مراتب در اختیار دانش آموزان قرار گیرد که بتوانند با شناخت بیشتری دست به انتخاب رشته خود بزنند. ضمن اینکه قرار است که دانش آموزان دوران متوسطه پیش از پایان این دوره بخشی از دروس عملی خود را در مراکز علمی و کاربردی بگذرانند تا با فضای این دانشگاه و رشتههای آن آشنایی عمیقتری پیدا کنند.
وی با بیان اینکه این دانش آموزان دروس تئوری را در مدارس و برخی از دروس عملی را در مراکز ما میخوانند ادامه داد: در این طرحها تلاش میشود که دانش آموزان علاقمند قبل از کنکور با دانشگاه علمی و کاربردی آشنایی بیشتری پیدا کنند تا با دید بازتری ، رشته خود را انتخاب کنند.
دکتر قربانیان به تنوع رشتهها در دانشگاه جامع پرداخت و خاطرنشان کرد: این دانشگاه امسال 830 کدرشته محل جدید ایجاد کرده تا دانش آموزان بهتر بتوانند به علایق درسی خود بپردازند. ضمن اینکه در دانشگاه جامع این امکان وجود دارد که مراکز علمی و کاربردی متناسب با ظرفیت های بومی و محلی استان خود، رشته جدید پیشنهاد کنند.
انتهای پیام