• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99061510880
  • منبع : نمایندگی سمنان

مدیرکل ارزیابی و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش:

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با شیوع کرونا بهتر در گام اجرایی قرار گرفت

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با شیوع کرونا بهتر در گام اجرایی قرار گرفت

ایسنا/سمنان مدیرکل ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش معتقد است که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با شیوع کرونا ویروس بهتر در گام اجرایی قرار گرفته است.

زهرا مظفر در آیین بازگشایی مدارس در استان سمنان اظهار کرد: با تغییراتی که در سال تحصیلی و روند آموزش در مدارس ایجاد شده، اصل مشارکت والدین در تحصیل دانش آموزان در حال نمایان شدن است.

وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه کشور، سرمایه انسانی است افزود: دانش آموزان به عنوان منابع غنی سرمایه انسانی با بازگشایی مدارس به عنوان امانت الهی در اختیار آموزش و پرورش قرار دارند.

مدیرکل ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: بیش از ۱۵ میلیون دانش آموز در سال تحصیلی جاری در سراسر کشور در نقاط شهری ، روستایی و عشایری تحصیل خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جاری با سال های گذشته تفاوت های زیادی دارد اضافه کرد: امسال آیین نواخته شدن نمادین زنگ مدارس به شکل دیگری انجام شد.

 مظفر با اشاره به شرایط خاص فعلی گفت: اضطرابی که به واسطه شیوع کرونا ویروس و مشکلات اقتصادی ناشی از این بیماری در کشور به وجود آمده است قابل درک بوده و آحاد جامعه تحت تاثیر این بیماری قرار گرفتند.

مدیرکل ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با تجربه آموزش و پرورش در دوران دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی آموزش و پرورش هیچگاه در کشور تعطیل نشد و دانش آموزان و دانشجویان با تلاش مضاعف در راه تحصیل و دانش در آن مقطع در تلاش بودند.

وی با اذعان به اینکه با شیوع کرونا ویروس نیز آموزش و پرورش در کشور تعطیل نخواهد شد ادامه داد: خانواده بزرگ آموزش و پرورش با تلاش جمعی برای آغاز و پایان مطلوب سال تحصیلی پیش رو تلاش خواهیم کرد.

مظفر با بیان اینکه امروز بیش از پیش به همکاری همه نهادها برای برپایی کلاس درس و آموزش و پرورش دانش آموزان نیازمند هستیم افزود: در جنگ تحمیلی همه نهادها پای کار آمدند و در شیوع کرونا ویروس هم این پیوند قوی برای آموزش و پرورش به وجود آمده است.

مدیرکل ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش به بهبود زیرساخت‌های فضای مجازی در کشور پرداخت و اظهار کرد: با رفع مشکلات زیرساختی اکنون به تعداد هر دانش آموز، در بستر فضای مجازی کلاس درس وجود دارد و به نوعی در زمان حاضر هر خانه یک مدرسه است.

وی به زیست اجباری با کروناویروس پرداخت و گفت: باید روحیه مشارکت و همکاری برای حراست از سلامت دانش آموزان و معلمان به طور ویژه در دستور کار باشد و با تغییر فرهنگ با کرونا زیستن را بیاموزیم.

مظفر به تجربه به دست آمده از آموزش مجازی در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: با آموزش‌های مجازی در سال قبل چندان پیوند نخورده بودیم اما امسال با بستر سامانه شاد، مدرسه مجازی و آموزش تلفیقی حضوری و مجازی می توان برای تحصیل دانش آموزان اقدام کرد.

مدیرکل ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش از معلمان و مدیران خواست: به والدین روحیه داده و با برقراری ارتباط مستمر با والدین برای تسهیل آموزش و پرورش دانش آموزان اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha