محسن رشیدی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه لشکر ۸۴ در زمان دفاع مقدس بهعنوان تیپ بود و بعدها به لشکر ارتقا پیدا کرد، اظهارکرد: رزمندگان این لشکر در عملیاتهای متعددی شرکت کرده و موفقیتهای زیادی را به دست آوردند که ما امروز در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس موظف هستیم که رشادتها و دلیریهای رزمندگانی که در جبهههای حق علیه باطل افتخاراتی داشتند را ثبت و ضبط کنیم.
وی ادامه داد: امید است با تعامل بیشاز پیش لشکر ۸۴ بتوانیم عملکرد آنرا در دوران دفاع مقدس به نحو شایستهای احصاء کنیم.
رشیدی با اشاره به لزوم ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان، عنوان کرد: پشتیبانی یگانهای نیروهای مسلح در استان بسیار مؤثر است و میتواند سرعت کار ما را در رسیدن به هدف خود بالا ببرد که باعث دلگرمی ما میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه تمامی محتوای جمعآوری شده در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گردآوری خواهد شد، تصریح کرد: ما این افتخار را داریم که توانستهایم کتاب «نامه پایداری» شامل کارنامه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان را در دو جلد به نویسندگی امیر سرتیپ دوم علی عبدی بسطامی گردآوری و به چاپ برسانیم.
وی چاپ کتاب «نامه پایداری» در رابطه با نقش لشکر ۸۴ لرستان در دفاع مقدس را لازم ولی ناکافی دانست و افزود: باید اطلاعات کاملتری از آمار شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان و حضور این لشکر در عملیاتها و ... گردآوری شود.
رشیدی ادامه داد: تمامی اطلاعات، اسناد و آثار گردآوری شده در باغ موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان نگهداری میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان افزود: میتوانیم از ظرفیت کنگره ۶۳۰۰ شهید استان در راستای تکمیل محتوای باغ موزه دفاع مقدس استفاده کنیم.
انتهای پیام