فربد دشتی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این که با تعطیلی دانشگاهها سعی کردیم برنامههای حضوری از پیش تعیینشده را به صورت مجازی پیش ببریم، گفت: در فرآیند آنلاین کردن برخی از دورهها مشکلاتی وجود داشت. یکی از مشکلات این بود که انجمنهای علمی تصمیم گرفتند سایتی را مستقلا مخصوص برگزاری دورههای آنلاین راهاندازی کنند. برای اخذ مجوز راهاندازی این وبسایت از دانشگاه مشکلاتی وجود داشت. در نهایت دورههای ما در پلتفرمهای دیگری برگزار شد.
وی افزود: یکی از دورههای برگزار شده ۴۰ ساعت آشنایی مقدماتی با برنامهنویسی پایتون مخصوص دانشجویان فیزیک و مهندسی انرژی بود. پس از این دوره، دوره پیشرفته پایتون هم قرار است برگزار شود.
این دانشجوی فیزیک درباره یکی دیگر از دورههای انجمن علمی این رشته گفت: دانشجویان ورودی ۹۸ مشتق و انتگرال در دبیرستان نخوانده بودند، بنابراین ما دورهای برای آموزش این مفاهیم به دانشجویان در ایام شیوع کرونا برگزار کردیم. علاوه بر آن، جلساتی به صورت آنلاین در زمینه مکانیک کوانتومی برگزار شد و منبع درسیای انتخاب شد تا در هر جلسه یکی از دانشجویان بخشی از منبع را مطالعه کرده و برای بقیه توضیح دهد.
دشتی ادامه داد: قرار بود رصد هم برگزار شود که با توجه به شیوع کرونا به تعویق افتاد. جلساتی پیرامون برگزاری امتحانات و نحوه ارزیابی دانشجویان و مشکلات ترم کرونایی با مسئولین دانشگاه و در کنار سایر تشکلهای دانشجویی برگزار شد.
وی در پایان درباره سوابق فعالیتهای انجمن علمی فیزیک گفت: برگزاری کارگاههایی همچون "هزار و یک شب زیر آسمان" با حضور بابک امین تفرشی عکاس نجومی و منجم بنام این حوزه به همراه سلسله جلسات کافه فیزیک جهت بحث و تبادل نظر دانشجویان فیزیک پیرامون مباحث روز این رشته و همینطور سلسله سمینارهای تخصصی فیزیک، رصدهای آموزشی نجومی را از سوابق این انجمن میتوان نام برد.
انتهای پیام