صلاح الدین ایزدفر یکشنبه دوم شهریور در جلسه کمیسیون اخلاق کسب و کار اتاق بازرگانی فارس که به صورت برخط (آنلاین) برگزار شد، گفت: طبیعت یکی از بخشهایی است که به دنبال شیوع بیماری کرونا بسیار تحت تاثیر قرار گرفت و میتوان لمس کرد که طبیعت از این تغییر استقبال کرد.
او ادامه داد: اخلاق و مسئولیت اجتماعی باهم ارتباط مستقیم دارد و با توجه به نظر کارشناسان بیماری کرونا در لابلای زندگی اجتماعی ما حضور دارد لذا با توجه به تاثیرگذاری این بیماری بر زندگیها، مردم باید زیست روزمره خود را تغییر دهند.
زهرا شفیعی، رئیس اداره آموزش و مشارکت مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان فارس نیز با ارائه مطلبی با عنوان "پیامدهای شیوع کرونا بر محیط زیست"، گفت: بیماری کرونا یک اتفاق غیرمنتظره و غیرقابل پیشبینی بود که شیوع این بیماری پیامدهای زیادی بر حوزههای بهداشت و سلامت، حوزه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی و علمی داشته است.
شفیعی ادامه داد: شیوع کرونا بسیاری از تعاملات اجتماعی را کمرنگ کرد و شرایط اقتصادی کارخانهها و کارگران را تحت تاثیر قرار داد که شکل گیری مشاغل خانگی، استفاده از آموزشهای مجازی و صرفه جویی در مصرف کاغذ از دیگر پیامدهای این بیماری است.
او گفت: یک تیم تحقیقاتی محیط زیست که شامل بیش از ۵۰ دانشمند در زمینه محیط زیست و بیماریهای بیولوژیکی در مرکز مطالعات محیط زیست میشیگان فعالیت میکند معتقد است که «کرونا حیات بیولوژیک سیاره زمین را متحول خواهد کرد.
شفیعی افزود: کاهش بیش از ۲۰۰ میلیون مترمکعب گازهای گلخانهای و دی اکسید کربن، پایین آمدن دمای کره زمین در آینده نزدیک، حفظ بقای بیش از ۷۰۰ گونه گیاهی و جانوری در صورت حفظ این وضعیت به مدت یکسال، آسمانهای آبیتر، کاهش چند صد میلیون تن زباله به دلیل تغییر سبک زندگی، افزایش چشمگیر بهداشت عمومی، جلوگیری از نابودی جنگلها جهت چاپ کتابهای درسی و آموزشی (آموزش مجازی) از تاثیرات کرونا بر محیط زیست بود.
رئیس اداره آموزش و مشارکتهای مردمی حفاظت محیط زیست فارس خاطرنشان کرد: استفاده بیش از پیش از آب، شویندهها، لوازم یکبار مصرف و افزایش غیرقابل انتظار زبالههای عفونی از آثار منفی کرونا بر محیط زیست بوده است.
انتهای پیام