میثم نیک نژادی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به موقعیت ویژه شهر ماهدشت اظهار کرد: این شهر برخلاف هشتگرد، اشتهارد و نظرآباد از ساختار اقتصادی قویای برخوردار نیست و بیشتر ساکنان آن از قشر ضعیف و کارگر هستند که همین امر حساسیت جهت اشتغالزایی و ایجاد شرایط مناسب برای بهبود وضعیت معیشتی ساکنان را دو چندان میکند.
وی با بیان اینکه شهرک صنعتی ماهدشت توانسته بخشی از نیاز به اشتغال ساکنان این شهر ۷۰ هزار نفری را مرتفع کند، ادامه داد: در حال حاضر ۲۷۰۰ نفر در این شهرک مشغول به کار هستند که با تقویت زیرساخت ها می تواند به ۱۰ هزار نفر هم برسد.
این مسئول تاکید کرد: تا پایان سال با آغاز به کار ۱۵ واحد صنعتی جدید ۷۵۰ نفر دیگر در این شهرک صاحب شغل پایدار خواهند شد.
وی با اشاره به ظرفیت شهرک صنعتی ماهدشت توضیح داد: در حال حاضر هشت کارخانه آرد در این شهرک مستقر هستند که ۷۵ درصد آرد مورد نیاز استان و ۲۵ درصد آرد مورد نیاز تهران را تامین میکنند.
نیک نژادی با تاکید بر ضرورت ارتقای زیرساختهای این شهرک گفت: برای ارتقای زیرساخت های این شهرک مثل راه مناسب، گاز، برق و ... به ۵۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بنا شده طی پنج سال تامین شود.
مدیرعامل شهرک صنعتی ماهدشت گفت: طی چند سالی که این شهرک در اختیار شهرداری بوده حتی یک متر از آن هم آسفالت نشده و این امر باعث شده این مجموعه از لحاظ زیرساختهای عمرانی با کمبود و مشکلات زیادی مواجه شود.
وی ادامه داد: شهرداری برای صدور مجوز از صاحبان کارگاهها پول دریافت میکرد ولی در ازای آن حتی یک متر آسفالت هم انجام نداده بود.
وی توضیح داد: خوشبختانه طی دو سال گذشته دستگاههای خدمات رسان با تعامل خوب با این مجموعه نسبت به ارتقای خدمات خود اقدام کرده و بسیاری از مشکلات رفع شده است و به عنوان مثال در شرایطی که بیشتر شهرکهای صنعتی استان با مشکل کمبود آب دست و پنجه نرم میکنند این شهرک هیچ مشکلی در این خصوص ندارد.
وی افزود: ایجاد شبکه فاضلاب، ایجاد شبکه معابر، ساماندهی وضعیت محیط زیستی شهرک و ارتقای سیستم گازرسانی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این شهرک طی دو سال اخیر بوده است.
انتهای پیام