مجیدرضا حریری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه شرایط اقتصادی کشور به گونهای پیش رفته که دیگر با طرحهای صرفا اقتصادی و مدیریتی نمیتوان توقع تحولی جدی داشت و راهکار از دل سیاست میگذرد. وقتی فشارهای تحریم یکی از عوامل تاثیرگذار بر مشکلات بوده، قاعدتا برای برون رفت از این شرایط، باید به مسائل دیپلماتیک نیز فکر کرد.
وی با بیان اینکه حل نکردن مشکلات و ناموفق بودن طرحها، شرایط را برای اقشار کم درآمد جامعه دشوار کرده است، گفت: وقتی جامعه میبیند که برای برون رفت از این شرایط راهکار دقیقی وجود ندارد، عصبانی میشود و با مطرح کردن وعدههایی مبنی بر اینکه در روزهای آینده اتفاقی بزرگ رخ خواهد داد، جامعه را عصبانیتر میکند. امروز مردم نیاز دارند که ببینند مسئولان اجرایی فضای زندگی آنها را درک کرده و بر مبنای آن تصمیم میگیرند و در این مسیر مطرح کردن پازل و معما چندان نتیجه مثبت ندارد.
رییس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به گمانه زنیهای صورت گرفته درباره اینکه گشایش اقتصادی اعلام شده در چه حوزهای خواهد بود، بیان کرد: در این روزها گمانه زنیهایی صورت گرفته و افراد مختلف گزینههایی را مطرح کردهاند اما هیچ یک از آنها در عمق زندگی مردم تغییری ایجاد نمیکند و مردم بیش از آنکه به وعده نیاز داشته باشند، تصمیمات جدی میخواهند که شرایط آنها را تغییر دهد. اگر تصمیم جدی گرفته شود حتی به اطلاع رسانی نیز احتیاج ندارد و با اجرایی شدنش، مردم خودشان متوجه تغییر میشوند.
حریری افزود: اینکه یکی از مشاوران دولت در شبکههای اجتماعی مینویسد که برای تصمیمگیری اقتصادی صبر کنید، در کنار آنکه مشخص نیست چه ارتباطی با واقعیت دارد، نشان از آن دارد که از وضعیت معیشتی مردم دور شدهایم. امروز بخش قابل توجهی از جامعه با توجه به مشکلات اقتصادی، اساسا توان تصمیم گیری ندارد که بخواهد آن را نیز یک هفته عقب بیندازد. در کنار آن در سالی که به جهش تولید نام گذاری شده، این توقع که یک هفته تمام کارها بایستد تا نتیجه این خبر روشن شود، چندان منطقی نیست.
انتهای پیام