مراقبت های تغذیه ای برای مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا

در شرایطی که کرونا همچنان در کشور جولان می دهد و حتی سرعت انتقالش هم بالا رفته است، مادران باردار و شیر ده یکی از گروه های در معرض خطر این بیماری قرار دارند که ممکن است به کووید-۱۹ مبتلا شوند. بر همین اساس این افراد باید بیش از دیگران مراقبت های تغذیه ای دوران بیماری و نقاهت را جدی بگیرند.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا باید یکسری نکات و مراقبت های تغذیه ای را رعایت کنند که این نکات در ادامه ذکر می شود:

- آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهید.

- وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد بهتر تحمل می شوند.

- در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد پرهیز شود.

- از مصرف غذا های پرچرب بپرهیزید.

- در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود.

- میوه هایی همچون سیب و موز مفید است، اما میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود.

- وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود.

- از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح به خصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.

مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید-۱۹

- ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی

- افزایش دفعات وعده های غذایی

- تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی

- استفاده از انواع میوه های در دسترس مانند موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال و سبزی ها مانند اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی در برنامه غذایی روزانه.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۲:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99051612072
  • خبرنگار : 71531