منصور درجاتی در گفتوگو با ایسنا درباره خبر منتشر شده پیرامون فرونشست زمین در شهر پاکدشت و تخلیه ۲۷ خانوار گفت: محلهای در پاکدشت وجود دارد که به محله شن و ماسه مشهور است و زمانی قریب ۱۰_۱۵ سال قبل محل برداشت مخلوط های رودخانه ای از بستر رود دره و آبروفت های فصلی بوده که با تشخیص دستگاههای ضابط و مدیریت شهری وقت برداشت مخلوط شن و ماسه تعطیل و تبدیل به معدن متروکه گردیده است. متاسفانه عده ای سودجو در معدن شن و ماسه متروکه یاد شده با خاکریزی نا ایمن ( نخاله ساختمانی و خاک دستی و کمپکت ) و آماده سازی کاذب و تسطیح بدون مقاومت خاک، اقدام به احداث هفت ساختمان کرده اند.
وی ادامه داد: این هفت ساختمانِ دارای ۲۷ واحد مسکونی علی الظاهر طبق مقررات دارای پروانه ساخت و پایان کار نیز هستند.
مدیرکل بحران استان تهران اضافه کرد: از مدتی قبل یعنی با گذشت حدود ۱۰ سال پس از ساخت این ساختمانها ترکهایی روی دیوار این ساختمانها مشاهده شد که مالکان به شهرداری مراجعه کرده و موضوع را اطلاع دادند. پس از آن با توجه به اینکه شهرداری متوجه احتمال بروز خطر مشترک برای این هفت ساختمان شده، نسبت به اسکان موقت ساکنان ۲۷ واحد اقدام کرده است.
درجاتی افزود: در واقع این اقدام یک رویکرد پیشگیرانه با هدف جلوگیری از آسیبهای ثانویه ناشی از فروریزش احتمالی ساختمانهای نا ایمن در این منطقه انجام شده و مساله فرونشست که یک پدیده طبیعی و طولانی مدت است در این منطقه رخ نداده است.
وی افزود: در حال حاضر تحقیقات و بررسیها در حال انجام است تا مشخص شود که چه قصوری در این بخش انجام شده و مقصران احتمالی آن چه کسانی هستند. پس از آن نیز نتیجه از سوی شهرداری اعلام خواهد شد.
انتهای پیام