احمد حمزه زاده در جلسه کارگروه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خداآفرین، با بیان اینکه مسیر گردشگری طبیعتی خداآفرین از مهمترین ظرفیتهای گردشگری استان است، ادامه داد: از مهمترین سیاستگذاریهای استان تقویت ظرفیتهای این منطقه است که بر این اساس ادارهکل میراثفرهنگی استان در راستای معرفی جامع ظرفیتهای این منطقه، محور شمال استان را به عنوان یکی از مسیرهای تعریف شده برای اینفوتور فعالان تخصصی گردشگری برای دوران پساکرونا، انتخاب کرده است.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیتهای عشایری در توسعه گردشگری منطقه تأکید کرد و گفت: سبک سفر و سلیقه گردشگران امروزی به سمت گردشگری طبیعی سوق پیدا کرده که در این راستا میتوان با توسعه کمپهای گردشگری و اقامتگاههای بومگردی عشایری منطقه، زمینه لازم را برای جذب حداکثری گردشگران فراهم ساخت.
وی در ادامه تهیه نقشه چشم اندازهای اکوتوریسم و ژئوتوریسم استان را از دیگر برنامههای این اداره کل طی سال جاری عنوان کرد.
حمزه زاده در خصوص چند پروژه مرمتی این شهرستان اظهار کرد: تکمیل عمارت وینق در دستور کار این اداره کل قرار دارد که در صورت مساعدت فرمانداری و جذب اعتبار لازم از محل اعتبارات متوازن، شاهد اتمام مرمت این عمارت تاریخی تا پایان سال جاری خواهیم بود.
وی افزود: در خصوص مرمت پلهای خداآفرین تفاهمنامهای با آب منطقهای داشتیم که پیرو این تفاهمنامه تأمین اعتبار عملیات مرمت بر عهده آب منطقهای استان بود، در راستای تحقق این امر مکاتبههای جدیدی با دستگاه مربوطه انجام خواهد شد تا در آیندهای نزدیک شاهد آغاز عملیات مرمت پلهای تاریخی خداآفرین باشیم.
وی در خصوص مرمت برج تاریخی قارلوجه نیز، گفت: مرمت این برج تاریخی نیز طی تفاهمنامهای با منطقه آزاد ارس بهصورت مشارکتی انجام خواهد شد که پس از تأمین اعتبار لازم، عملیات مرمتی آغاز خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با اشاره به پروژههای سرمایهگذاری بخش خصوصی در منطقه خداآفرین، گفت: خوشبختانه شاهد مشارکت چشمگیر بخش خصوصی در حوزه سرمایهگذاری گردشگری منطقه در قالب چند پروژه هستیم که در تلاشیم تا با تأمین تسهیلات لازم، گامی مؤثر در تسریع روند فعالیت و تکمیل آنها برداریم.
وی در ادامه به اهمیت رویدادسازی مختص منطقه خداآفرین اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تعریف رویداد مختص شهرستانها در دستور کار این اداره کل قرار دارد، لذا تعریف جشنوارههایی مانند جشنواره انار و همچنین کوچ عشایر منطقه که در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده، امری ضروری است.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی، حمزه زاده در خاتمه ضمن بیان اینکه طرح جامع مطالعات گردشگری منطقه آینالو در حال تکمیل و تعریف فاز نخست است، از فعالسازی مجدد پرونده ثبت جهانی جنگلهای ارسباران خبر داد.
انتهای پیام