علیاصغر حاج حیدری، امروز (یکشنبه- ۱۵ خرداد) در نشست خبری به مناسبت روز شهرداریها و دهیاریها، اظهار کرد: در گذشته خمینیشهر، باغ شهر اصفهان بود و مادیهای زیادی را در شهر داشت. مادی "گبر" بیش از ۳۰ سال بسته شده بود و ۷۵۰ هکتار اراضی کشاورزی از آب این مادی بینصیب مانده بود. حدود یک کیلومتر این مادی به دست شهرداری احیا شد و ۲۰۰۰ درخت چنار و اراضی کشاورزی از خشکسالی نجات یافت.
وی به اختلاط فرهنگها در خمینیشهر اشاره کرد و افزود: این شهر مهاجرپذیر بوده و فرهنگهای مختلف در جشنهای شهرداری شرکت میکردند. سال گذشته در ایام نوروز بیش از ۶۰۰ برنامه هنری و فرهنگی و امسال با توجه به شرایط کرونایی دو برنامه اینترنتی هشت سین و دیار کهنم ماربین در فضای مجازی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، حاج حیدری، روز بازارها را بخشی از هویت شهری دانست و با اشاره به ساماندهی آنها در ایام شیوع کرونا گفت: متأسفانه خمینیشهر منطقهای را برای ساماندهی مشاغل مزاحم شهری ندارد و این برای شهر مشکل ایجاد میکند. در یک منطقه نیمهصنعتی، ۳۰۰ پلاک زمین برای ساماندهی این مشاغل در نظر گرفته شده و در حال برنامهریزی کارهای اولیه آن هستیم.
وی به احیای بافت فرسوده و بازارچههای قدیمی اشاره کرد و افزود: احیای بازار قدیمی در قابل تیمچه در دستور کار است و حدود ۸۰ واحد تجاری برای تیمچه طلا برنامهریزی شده است که در پروسهای سهساله در خیابان مرکزی به بهرهبرداری خواهد رسید.
حاج حیدری در مورد مشکل تغییر اراضی کشاورزی، گفت: باغداران با وجود مشکلات کمآبی و نبود صرفه اقتصادی باغات خود را فروختند و باغات در حال تبدیل شدن به باغ ویلاست. باید برای ساخت و سازها در باغات و باغ ویلاها دستورالعمل و محدودیت ساخت ارائه شود تا باغات حفظ شود.
وی افزود: ۲.۵ متر به سرانه فضای سبز خمینیشهر اضافه شده است. در گذشته شبکه آبرسانی قطرهای برای یک هکتار بوده که در مدت ۶ سال به ۳۲ هکتار رسیده است و کل شبکه آبرسانی ۲ برابر شده است.
شهردار خمینیشهر در مورد وسعت آزادسازیها در احداث بلوارها و میادین گفت: سختترین و پرهزینهترین برنامه شهرداریها آزادسازی است. در حال حاضر سه بلوار در دل شهر در حال آزادسازی و احداث است که فاز اول بلوارهای آیتالله احمدی و مرکزی افتتاح شده و فاز دوم آن در حال اجراست.
شهردار خمینیشهر در پاسخ خبرنگار ایسنا در مورد مشکلات محله جوی آباد، گفت: محله جوی آباد در مرز خمینیشهر و اصفهان قرار دارد. سالها خدماترسانی به این منطقه ضعیف بوده و متاسفانه تبدیل به پاتوق مواد مخدر شده است. اما این تنها یک وجه این محله است. وجه دیگر این منطقه بزرگان و نخبگان زیادی است که در دل این محله پرورش یافتهاند. قطعا استان باید روی رفع مشکلات این منطقه برنامهریزی کند تا مشکلات به حداقل برسد.
وی افزود: شهرداری برنامههای فرهنگی زیادی را در این منطقه اجرا کرده است. همچنین خدمات عمرانی وسیعی چون آسفالت محلات، ساخت مجتمع فرهنگی نیلفروشزاده در چند طبقه، احداث میدان شمس و آسفالت معابر شهری از جمله اقدامات شهرداری در این منطقه بوده است.
حاج حیدری همچنین در مورد احداث کلانتری در منطقه جوی آباد گفت: زمین کلانتری در این منطقه توسط شهرداری خریداری شده و ساخت آن به عهده نیروی انتظامی است. برای کنترل ساخت و سازهای غیر مجاز در جعفرآباد نیز برنامههایی را در نظر گرفته ایم.
وی پایانه مسافربری مهربین را گزینه خوبی برای سرمایهگذاری دانست و گفت: این پروژه که به صورت مشارکتی با مردم اجرا شده است و به زودی پمپ بنزین آن افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام