"محمدرضا ابوالقاسمی" صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نحوه نظارت بر بازارها گفت: از سوی معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سه تیم در راستای نظارت و بازرسی بر بازار مشغول به فعالیت هستند که این تیمها شامل بازرسی و کشف کالاهای قاچاق، حوزه ستاد خبری و مشارکتهای مردمی و اداره نظارت بر کالا و خدمات هستند.
وی از بازرسی حدود ۹۰ هزار واحد در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: ۹۰ هزار واحد شامل واحدهای صنفی، صنعتی و واحدهای بازرگانی در بخش توزیع کالا و شرکتهای پخش مورد بازرسی قرار گرفته است.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه بازرسیها به صورت مستمر یا دورهای (بازگشایی مدارس، ایام ماه مبارک رمضان و ...) صورت میگیرد، عنوان کرد: در ستاد خبری و مشارکت مردمی که شکایات مردم به صورت تلفنی یا حضوری دریافت میشود در سال جاری بیش از ۲۰ هزار مورد گزارش داشتهایم که ۱۰ درصد گزارشات در دست اقدام و ۹۰ درصد آنها به نتیجه رسیده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نظارتها کارا و اثر بخش است؟ اظهار کرد: از لحاظ نیرو و تجهیزات در مضیقه هستیم اما باتوجه به کمبودها تا کنون توانستهایم که بازار را تقریبا کنترل کرده و جو روانی که بر جامعه ایجاد میشود، را مهار کنیم.
ابوالقاسمی در پاسخ به این شبهه که مردم معتقدند بازرسی لازم بر بازار صورت نمیگیرد، این باور از کجا نشات میگیرد؟ تصریح کرد: امسال بیش از ۲۰ هزار واحدصنفی مورد بازرسی قرار گرفته است که منجر به تشکیل۸۰۰ پرونده شده است که ارزش ریالی آنها بالای ۲۸ میلیارد ریال بوده که همه این پروندهها جهت صدور حکم به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شدهاند.
وی بازرسی از واحدهای بزرگ، گلوگاهها، انبارها را اولویت سازمان صمت دانست و بیان کرد: اخیرا گزارشی در حوزه قاچاق کالا نیز داشتیم که منجر به تشکیل ۱۴ پرونده شد که بیش از ۱۳ هزار میلیار ریال ارزش ریالی آنهاست.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت استان کرمان با اشاره به وسعت زیاد استان کرمان و تلاش سازمان صمت برای نظارت و کنترل بر بازار، عنوان کرد: اتاق اصناف عهدهدار بازرسی بر خرده فروشی است.
ابوالقاسمی در خصوص گرانی مرغ در کرمان نیز گفت: با توجه به شیوع کرونا و وضعیت اقتصادی، مرغداران نتوانستند جوجهریزی کنند لذا با کمبود مواجه شدیم که همین امر سبب افزایش قیمت مرغ در کرمان شد.
انتهای پیام