«محمدرضا پاکدل» در نشست شورای مدیران بخش فاوای استان که با حضور «سید جلیل میرمحمدی» رئیس مجمع نمایندگان استان یزد و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با تشریح شش رکن اصلی زیست بوم نوآوری و کارآفرینی فناوری اطلاعات استان شامل زیرساختها، سرمایه انسانی، تامین مالی، نهادهای پشتیبان، تحقق و توسعه و فرهنگ، بر اهمیت توجه به همه ابعاد زیست بوم جهت توسعه بازار ICT استان و افزایش اشتغال در این حوزه که منجر به شاغل شدن افراد تحصیل کرده و مهاجرت معکوس می شود، تاکید کرد.
رییس شورای مدیران بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، رتبه استان در شاخص توسعه یافتگی فاوا در بین استانها را رتبه سوم و در وضعیت بسیار خوب بیان کرد و از کسب امتیاز عالی در توسعه ارتباطات روستایی توسط استان خبر داد و در ادامه به تشریح وضعیت ارتباطات در استان و حوزه انتخابیه تفت و میبد پرداخت.
«سید جلیل میرمحمدی» رئیس مجمع نمایندگان استان نیز در این نشست، صیانت از سرمایههای انسانی، محیط زیست و منابع طبیعی را نیازمند توجه مضاعف و سرمایهگذاری استان در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به جای صنایع دارای آلایندگی زیست محیطی دانست.
وی با توجه به بهرهبرداری نشدن کامل از ظرفیت پهنای باند ایجاد شده در استان، بر اهمیت تولید محتوا و ارایه خدمات در راستای سالم سازی فضای مجازی در کنار ایجاد اشتغال و تولید ثروت تاکید کرد.
رئیس مجمع نمایندگان استان در پایان نیز ضمن تشکر از عملکرد خوب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه زیرساخت های ارتباطی و تقدیر از عملکرد مدیران استانی در کسب جایگاه خوب استان در شاخصهای توسعه یافتگی فاوا، آمادگی خود را برای پیشبرد برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کشور و استان یزد و حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حوزه اعلام کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، در چهارمین نشست شورای مدیران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در سال جاری مدیران مخابرات، زیرساخت، پستبانک، پست، نظام صنفی رایانهای و نمایندگان اپراتورهای ایرانسل و رایتل نیز از برنامهها و اقدامات خود در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش دادند.
انتهای پیام