به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در مراسم افتتاح فاز یک ایستگاه نوآوری شریف ایجاد همدلی را از بزرگترین دستاوردهای معاونت علمی دانست و افزود: در مدت هفت سال گذشته دولت، مجلس، شهرداریها و دانشگاههای کشور یک حرف را میزنند و این بر خلاف اتفاقاتی بود که در روزهای اول شاهد آن بودیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر همه میخواهند که اقتصاد دانشبنیان در کشور شکل بگیرد؛ این همدلی از هر قانونی بالاتر است.
ستاری با اشاره به ایجاد اکوسیستم نوآوری در اطراف دانشگاههای شریف، امیرکبیر، تربیت مدرس، تهران و دانشگاه بوشهر خاطرنشان کرد: در این مدل دانشگاهها نباید اعتبارات خود را تنها از دولت طلب کنند. چرا که منابع دولت کافی نیست و دانشگاهها برای اثرگذاری بیشتر باید علاوه بر همکاری با بخش خصوصی نیازهای خود را از طریق فروش محصولات فناورانه و همکاری با بخش صنعت تامین کند.
معاون علمی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دانشگاههای دنیا تنها ۱۵ تا ۱۶ درصد اعتبارات خود را از شهریهها کسب میکنند، خاطر نشان کرد: دانشگاههای اثرگذار از طریق فروش محصولات خود کسب درآمد میکنند و این موضوع را بارها اعلام کردهاند که اگر دانشگاهی نتواند کوچه پشتی خود را اصلاح کند، چگونه میتواند صنعت را اصلاح کند.
ستاری با تاکید بر اینکه دانشگاههای نسل سوم و چهارم باید قادر باشند تا تحولات زیادی را در اطراف خود ایجاد کنند، اظهار کرد: با چنین رویههایی است که موجب تاسیس مراکز نوآوری خواهد شد.
وی با اشاره به ایجاد پارکها و مراکز نوآوری در کشور گفت: پارک دانشگاه شریف از جمله نوپاترین پارکهای کشور است؛ ولی در مدت سه سال فعالیت خود ۵۰۰ شرکت در آن مستقر شدند و ۲۵۰ هکتار طرح توسعهای دارد.
معاون علمی رئیس جمهور ارائه ایدههای جدید را موجب تحول در جامعه دانست.
انتهای پیام