• شنبه / ۷ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99040705117
  • خبرنگار : 30057

رییس دانشگاه شریف خبر داد

انتفاع دانشگاه شریف از شرکتهای دانش‌بنیان برای ایجاد استقلال مالی

انتفاع دانشگاه شریف از شرکتهای دانش‌بنیان برای ایجاد استقلال مالی

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد: ما برای اداره دانشگاه نمی‌توانیم صرفا تکیه بر منابع دولتی داشته باشیم؛ از این رو راهکار انتفاع دانشگاه از شرکت‌های دانش‌بنیان و ناحیه نوآوری در دستور کار این دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا دکتر فتوحی امروز در مراسم افتتاح فاز یک ایستگاه نوآوری شریف با اشاره به تصویب برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی شریف در سال ۹۵ در هیات امنای این دانشگاه، افزود: این برنامه شامل سه محور سرآمد بودن در آموزش، سرآمد بودن در پژوهش و فناوری و سرآمد بودن در اثربخشی اجتماعی و تبدیل به دانشگاه جامع محور می‌شود.

فتوحی با تاکید بر این که ما گسترش رشته‌های میان رشته‌ای را در دستور کار داریم، اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های دانشگاه این دانشگاه توانسته است نقش عمده‌ای در اجرای پژوهش‌های کاربردی داشته باشد، به گونه‌ای که در سیستم‌های رتبه‌بندی جهانی در جایگاه خوبی قرار گیرد.

به گفته‌ وی، این دانشگاه در رتبه‌بندی "کیو اس" در حوزه‌ تعداد ارجاعات که نشان‌دهنده کیفیت مقالات است، رتبه ۲۸ جهان را کسب کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به وضعیت ارتباطات این دانشگاه با بخش‌های صنعتی، خاطر نشان کرد: این دانشگاه هر چند که در حوزه ارتباط با صنعت دارای رتبه اول در کشور است، ولی در حوزه‌ سرآمدی به جایگاه خوبی نسیده است.

فتوحی اضافه کرد: ‌در حال حاضر ۳۵ درصد از اعضای هیات علمی این دانشگاه درگیر قراردادها و پروژه‌های ارتباط با صنعت هستند و تلاش داریم که این عدد را ارتقاء دهیم.

وی تصریح کرد: ‌در این راستا بر اساس برنامه‌ریزی‌ها تلاش داریم که پروژه‌های پایان‌نامه دکتری و کارشناسی ارشد دانشجویان بر مبنای همکاری با صنعت تعریف شود.

فتوحی، پتانسیل‌های علمی این دانشگاه را در حوزه‌های ساخت و آب و محیط زیست و انرژی دانست و خاطر نشان کرد: بر اساس رتبه بندی "کیو اس" این دانشگاه در شاخص ارتباط با صنعت در جایگاه ۱۷ جهانی قرار دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر این که در زمینه تقویت اکوسیستم نوآوری از ۲۰ سال گذشته اقدام شده است، ادامه داد:‌ در حال حاضر با راه‌اندازی ناحیه نوآوری موفق شدیم که نزدیک به ۵۰۰ شرکت را در اطراف دانشگاه و ناحیه نوآوری شریف مستقر کنیم. ضمن آن که حضور سرمایه‌گذاران را در اطراف این ناحیه شاهد هستیم.

وی با اشاره به همکاری این دانشگاه با شهرداری ناحیه دو برای ساخت پارکینگ، گفت: در این همکاری هزار و ۱۰۰ پارکینگ احداث شده که نیاز این دانشگاه به ۵۰۰ پارکینگ است و مازاد این ظرفیت به مراکز نوآوری این دانشگاه اختصاص خواهد یافت.

فتوحی با تاکید بر ضرورت ایجاد استقلال مالی برای این دانشگاه، افزود:  ما نمی‌توانیم صرفا با بودجه‌های دولتی دانشگاه را اداره کنیم؛ از این رو نیاز به استقلال مالی داریم و یکی از راهکارهایی که در دستور کار قرار گرفت، انتفاع دانشگاه از شرکت‌های دانش‌بنیان و ناحیه‌ نوآوری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha