«عباسعلی دانافر» در دیدار با امام جمعه یزد، با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار کرد: بر اساس این سند، نظام تعلیم و تربیت چرخشی از یک نظام آموزشی صرف به سمت یک نظام همه جانبهای که در ساحتهای شش گانه به تربیت می پردازد حرکت میکند.
وی با بیان اینکه یکی از این ساحتها، بحث علمی آموزشی است، افزود: این سند تاکید دارد که از شش ساحت تربیت که شش بعد از ابعاد وجودی ما انسانها است، مهمترین ساحت، اعتقادی، عبادی و اخلاقی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، گفت: در جای جای این سند تاکید شده اگر ما دانشآموزان را در همه ابعاد خوب تربیت کنیم ولی در بحث اعتقادی، عبادی و اخلاقی آنها را به خود رها کنیم، قطعا به نتیجه نمی رسیم و رسالتی که رسیدن به حیات طیبه است را به دست نمیآوریم.
دانافر تصریح کرد: به نظر میآید که ما در مسیر تربیت دانشآموزان در ساحتهای شش گانه به ویژه در حوزه مباحث اعتقادی و دینی وظیفه بسیار مهمی بر دوش داریم و با تمام توان در این مسیر حرکت میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: به عینه دیدم که حتی خانواده هایی که به مباحث اعتقادی توجه بالایی ندارند هم به دنبال آن هستند که فرزندانشان در مدرسهای حضور داشته باشند که به دین و نماز و عفاف و حجاب توجه داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد افزود: معاونت فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش در استان یزد در طول چند سال گذشته توفیقات بسیار خوبی داشته و حضور روحانیت هم در این امر یاریگر ما بوده است.
دانافر با تاکید بر اینکه رویکرد آموزش و پرورش در استان یزد تلاش برای تحقق کامل این سند در نظام آموزشی است گفت: در این حوزه تاکنون موفقیتهای بسیاری به دست آمده است.
حجت الاسلام و المسلمین «محمد شمس» مدیر حوزه های علمیه استان یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه همکاریهای بسیار خوبی بین حوزههای علمیه و آموزش و پرورش وجود دارد،تصریح کرد: شیوع کرونا سبب شد که نشستهای کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش برگزار نشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه یزد، وی به فعالیت ۱۶۰ طلبه در مدارس امین اشاره کرد و ادامه داد: آمادگی لازم وجود که در حوزه های مختلف ارتباطات بیشتری بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه به وجود آید.
انتهای پیام