به گزارش ایسنا، دکتر عبداللهی در مراسم افتتاح مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه خوارزمی گزارشی از فعالیتهای دانشگاه در دوران شیوع کرونا ویروس در حوزه آموزشی و پژوهشی ارائه داد و گفت: همزمان با شیوع این ویروس یک سری اقدامات اولیه در دانشگاه خوارزمی انجام شد به طوری که در گام اول کمیته آموزش مجازی دانشگاه را تشکیل دادیم تا با در نظر گرفتن سلامتی دانشجویان تدابیر لازم جهت حفظ حداکثری فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشگاهها را با تکیه بر حفظ کیفیت به کار بگیریم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه کلاسهای مجازی سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه خوارزمی راه اندازی شد و تولید محتوا و برگزاری کارگاه آموزشی را در راستای ادامه روند آموزش مجازی انجام دادیم ضمن اینکه مصوبات خاصی متناسب با شرایط دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی تصویب شد. حتی در خصوص چگونگی برگزاری آزمونهای پایان ترم نیز تدابیری را اندیشیدیم.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی از ارائه ۴۴۰۰ واحد آموزشی نظری در دانشگاه خوارزمی برای ترم جاری خبر داد و گفت: در این ترم ۲۷۶ درس و ۳۳۰ واحد به عنوان عملی و ترکیبی و ۱۸۲۲ درس نیز به شکل نظری ارائه شد.
وی در ادامه از راه اندازی سامانههای یادگیری الکترونیکی و توسعه در دانشگاه خوارزمی خبر داد و گفت: از ابتدای اسفند تا هفته آخر فروردین سامانه LMS با ظرفیت کاربری ۴۰۰ نفر در دانشگاه راه اندازی شده است و در ۲۲ فروردین سامانه جدیدی نیز به منظور انعقاد قراردادهای جدید متناسب با نیازهای دانشگاه را راه اندازی کردیم به گونهای که از اسفند ماه تا اردیبهشت ماه نیز همواره تولید محتواهای آموزشی چند رسانهای، برگزاری کارگاههای متعدد آموزشی و جلسات پرسش و پاسخ در این دانشگاه متوقف نشده است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری ۵۲ درصد دروس نظری دانشگاه خوارزمی به شکل بر خط گفت: ۴۶ درصد دروس نظری دیگر به شکل ترکیبی و یک درصد نیز ارائه نشده است.
دکتر عبداللهی در خصوص مصوبات جدید آموزشی دانشگاه خوارزمی متناسب با شرایط کرونایی گفت: اجازه حذف اضطراری تا دو درس، اضافه کردن دروس معرفی به استاد تا چهار درس یک نمره ارفاق معدل در مشروطیت دانشجویان کارشناسی، برگزاری دروس عملی دانشجویان نیم سال آخر به صورت فشرده در مرداد و برخی موارد دیگر از جمله مصوبات برای دانشجویان کارشناسی است.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در خصوص مصوبات آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی گفت: امکان حذف یک درس در دوره کارشناسی ارشد، تمدید سنوات دانشجویان دارای پایاننامه آزمایشگاهی یا میدانی، عدم پرداخت جریمه ناشی از تاخیر در دفاع، برگزاری دروس عملی دانشجویان ارشد و دکتری نیم سال آخر به صورت فشرده در مرداد ماه به شکل حضوری و برنامهریزی جهت برگزاری آزمون جامع ۲۰ تیر تا یک مرداد به شکل حضوری از جمله این مصوبات است.
دکتر عبداللهی در پایان به سناریوهای این دانشگاه برای نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان در نیم سال جاری گفت: برگزاری امتحانات به شکل حضوری، آزمون غیرحضوری برخط و در پایان نیمسال به صورت کتبی یا شفاهی و با در نظر گرفتن امکانات دانشجویان به لحاظ دوربین مبتنی بر وب و غیره پیشنهاد دانشگاه خوارزمی برای برگزاری آزمونهای دوره کارشناسی بود که ۹۹ درصد دانشجویان بر امتحان مجازی پاسخ مثبت دادند و ۹۰ درصد نیز تاکید کردند آزمون پایان ترم به صورت ارزشیابی در طول ترم بر اساس تمرینات و پروژه ها برگزار شود.
انتهای پیام