به گزارش ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده با اشاره به ارائه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرحهای پژوهشی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، افزود: این امر از طریق انجام مطالعات تکمیلی بر روی ارتقای فناوری و صنعتیسازی با هدف کاهش ریسک سرمایه گذاری در صنعت غذا برای سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: TRL یک معیار جهانی برای ارزیابی سطح آمادگی فناوری است و از ایده تا مطالعات تولید انبوه را شامل میشود که به عنوان بسته فناوری یک دستاورد نوآورانه نیز مطرح است.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خاطر نشان کرد: فناوریهایی که دارای TRL بالا هستند، از زمان آغاز مالکیت بخش خصوصی میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن وارد مرحله تولید و روانه بازار شوند.
بر اساس اعلام روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجبزاده با بیان اینکه مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در قالب انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه، طرحهای پژوهشی، خدمات فنی و مهندسی و خدمات آزمایشگاهی حمایت خوبی از فعالان صنعت غذا انجام میدهد، یادآور شد: این موسسه در سال ۱۳۹۹ با راه اندازی دفتر انتقال فناوری نسبت به ارتقای TRL طرحهای پژوهشی، بازاریابی دستاوردهای پژوهشی و شناخت نیازهای صنعت اقدام کرده است.
انتهای پیام