آسایش خاطر بیماران مغز و اعصاب با "قاشق‌یار"

مدیر عامل یک استارت‌آپ دانش‌بنیان گفت: «قاشق‌یار» می‌تواند لرزش دست را با استفاده از سیستم‌های الکترونیکی و مکانیکی به صورت فعال خنثی کند و اجازه ندهد که لرزش به سر قاشق برسد و غذا بریزد.

فاطمه حسینی در خصوص تولید این محصول در شرکت دانش‌بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان اظهار کرد: اولین محصول این شرکت دانش‌بنیان، با هدف فراهم کردن آسایش برای بیماران مغز و اعصاب مانند بیماران پارکینسون، افرادی که دچار لرزش دست هستند و به هنگام خوردن غذا دچار مشکلات شدیدی می‌شوند تولید شده‌اند.

وی افزود: محصول شرکت ما نوعی «قاشق یار» است که می‌تواند لرزش دست را با استفاده از سیستم‌های الکترونیکی و مکانیکی به صورت فعال خنثی کند و اجازه ندهد که لرزش به سر قاشق برسد و غذا بریزد.این امر باعث می‌شود افرادی که دارای چنین مشکلی هستند به راحتی غذای خود را بدون کمک گرفتن از دیگران و نگرانی میل کنند.

حسینی با بیان اینکه « درابتدا با هزینه شخصی خودمان که حدود ۱۰میلیون تومان بود و با همراهی دانشگاه، کار را جلو بردیم»، اظهار کرد: با این هزینه به یک MVP اولیه رسیدیم. پس از ساخت آن نیاز به تزریق سرمایه کوچکی داشتیم تا بتوانیم به کمک آن محصول را بهبود دهیم.

وی ادامه داد:  برای این منظور با سازمان‌های مختلف صحبت کردیم تا نهایتاً با یک شتاب‌دهنده و با سرمایه‌گذاری در حدود ۴۰ میلیون تومان به نتیجه رسیدیم و وارد دوره شتابدهی آن شدیم و با استفاده از سرمایه‌ای که تزریق شد، کار را جلو بردیم. پس از رسیدن به محصولی که قابل عرضه به مشتریان بود، کمپین پیش‌فروش را آغاز کردیم که این امر نیز در جذب نقدینگی کمک شایانی به ما کرد.

این مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان تصریح کرد: در اواخر سال گذشته درخواست ورود و عضویت به پارک علم و فناوری خراسان را مطرح کردیم و اکنون در مرکز رشد فناوری جامع این پارک پذیرش شده‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: اکنون قراردادی با سرمایه‌گذاران بزرگی همچون موسسه دانش‌بنیان برکت، صندوق رویش و شرکت تری‌باکس بسته‌ایم که در ادامه مسیر، ما را همراهی خواهند کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99032717744
  • خبرنگار :